Ida Kappelin

All work no play
Det har vatt jobb, jobb, jobb o åter jobb denna veckan...vilket känns väldigt bra i och med att man samtidigt cashar in lite. Rutinerna o arbetet e väl inte hjärnkirurgi men jag trivs och timmarna går fort fram...ibland i alla fall...och kollegorna är alla väldigt trevliga.
Nu när man kommit in i det lite mer har man två standardfaser som jag säkerligen säger 100 ggr/dagen...o dessa är:
"...vill du bara godkänna där på den gröna knappen"...o...."jodå du har fått din rabatt, det står LÄNGST NER på kvittot"
Men fredag o söndag e jag i alla fall ledig, ska bli gött. Kanske skulle dra ut på en liten utflykt och blev jätteglad när de sa att det skulle bli solsken på påskafton MEN enligt metro skulle påsken här i Göteborg bara regna bort. Men finns inget att göra åt vädret, antingen får man klä sig eller helt enkelt stanna inne...de alternativen finns.
E lite sugen på att vårstäda nu i dagarna så man får fräscht o snyggt...undra bara om Richard e på den idén?!?
Mer bloggande framöver...förhoppningsvis?!
Har inte riktigt varit med i blogg-matchen på senaste tiden...varit en liten berg-och-dal-bana (som man kan kalla livet) de senaste veckorna. Det plus att vår kamera har varit på lagning så har ju inte haft några roliga bilder att lägga upp eller nåt skoj att berätta om. Men nu ska väl det bli ändring på det....förhoppningsvis?!
Har i alla fall bestämt mig nu att jag ska hoppa skolan o satsa på jobb. Jobb på Veromoda och på Blomsterlandet. Skolan funkar inte riktigt om jag inte e så taggad för det, blir bara pancakes av allting då.
Idag blev det jobb på Veromoda och det blir det imorgon med sen blir det att vänta dryga två veckor på domen om hur många timmar jag får och var jag får dem.
Blomsterlandet rullar på hela nästa vecka vilket blir perfekt i väntan på Veromodas beslut...
Så om det blir mer bloggande framöver får tiden utvisa...om det händer roliga saker, om jag fotar och kan lägga in bilder och om jag har tid över efter jobb o annat skoj som ska hinnas med....
Upp och ner och ner och upp
De senaste dagarna har det känts som man sitter i en berg och dalbana-vagn och åker upp och ner för att sen åka upp och ner igen. Var exakt man e nu e lite svårt att svara på...kanske?
Ville hämta ut min examen från Halmstad nu i veckan men då blev det satt käppar i hjulet direkt. Visar sig att jag inte kan hämta ut examen eftersom jag har oavslutade kurser. Så man måste antingen ta en hel 30 poängare eller en hel 60 poängare annars kan man inte tillgodoräkna sig sina poäng. Det det faller på är att jag har 22,5 poäng i psykologi och saknar min första 7,5...för detta kan jag inte plocka min examen. Jag kan inte heller plocka 30 poäng från kostvetenskap som jag läser nu för hela är på 60 poäng så det går inte. O just nu vill jag bara jobba o tjäna pengar och säkra mig ett sommarjobb...så mitt examensutplock får vänta tills hösten...förhoppningsvis har man tid att ta igen missade poäng då....
Men nu börjar det rulla på på jobbfronten i alla fall...så det börjar gå lite uppför i denna berg och dalbana och jag börjar se ett litet ljus i tunneln....får hoppas att detta blir så bra som jag hoppas! Positiv inställning borde lösa det mesta tycker man!