Pappa på besök...(fredag)

I fredags blev det mjukstart för mig o pappa.
Vandra in mot stan för att besöka Movistar för att kunna få nån klarhet i varför min iPhone hänger sig hela tiden. Eller nja, inte hela tiden men ganska så ofta. Kan sägas att det jobbar tre olika tjejer i denna affär: en som e så in i bomben tjurig o otrevlig, en som e så in i bomben korkad och en som e väldigt snäll o trevlig. O när jag va i affären i torsdagskväll jobbade hon otrevliga som sa till mig att komma tillbaka morgonen därpå.

Så i fredagsmorse stack jag o pappa dit. O den trevliga tjejen jobbade. Jippi tänkte jag, då får jag bra service. Hade inte mer än tänkt denna tanke innan den dryga tjejen kommer in genom dörren o börjar lägga sig i. Men men, summan av kardemumman blev, efter en timme i affären, att jag ska återinställa iTunes på mobilen o se om det blir bättre. Typiskt Spanien, vi skjuter upp det som kan fixas idag till imorgon. Katastrof.

Sen skulle jag ju jobba o denna eftermiddag var det att prata engelska med två syskon på 8 o 9 år. O jag o mamman hade kommit överens om att det skull röra sig om 1,5 timme. O hela veckan harjag tänkt att: "jaja, det e ju från 14.30 till 17.00. Hela veckan har jag tänkt detta. O inte förrän igår när pappa o Richard släppte av mig i stan kom jag på att "men fasiken, vänta lite, det blir ju 2 o en halvtimme. kan detta stämma?"

O nej, det gjorde det ju inte. Men nu vet jag i alla fall att jag jobbar fredagar från 15.30 till 17.00. Lite förvirrad kan jag va ibland.

O på kvällskvisten på Richards föräldrar så nu e det fullt hus här i casa Svensson/Kappelin. Mysigt med besök e det allt. Hellre såhär än inte alls...  

Pappa på besök...(torsdag)

Jippi! Ett av höstens efterlängtade besök.
I och med att de va en sen hemkomst i onsdagskväll blev det att "do-Cuenca" på torsdagen. Så det blev en tur mot gamla stan o kolla lite o sen blev det e lunch hemma i lägenheten för att sedan ta en tur längs huvdstråket o kolla shopping.

Starsky and Hutch, eller good cop bad cop kanske?


 

Onsdag

Så kom onsdagen o Stina o Janne skulle hem mot Sverige o Halmstad igen. O det blev en tidig start på dagen för att bege sig mot flygplatsen i Madrid. Skulle bli några timmars väntetid i Madrid med för min del i och med att faster åkte tidgt och i och med att pappa kom ganska så sent på kvällen.

Men jag klaga inte. Jag fick ju en heldags shopping på både IKEA och La Gavia, köpcentrat vägg i vägg. O denna gången va det minsann julskyltning vilket jag gilla...
Så jag trivdes som fisken i vattnet. Lite tråkigt dock att käka frukost själv i min ensamhet o komma på att "fasiken, här ska jag va i 7 timmar framåt". Men timmarna gick ganska så fort. För det första kan jag konsten att underhålla mig själv o för det andra har jag aldrig tråkigt runt klädesaffärer.

Så vid lite över sex blev det att bge sig mot flygplatsen än en gång för att hämta pappa. Hur mysigt som helst! 
Visa fler inlägg