Varför alltid detta dilemma?

Usch!
Alltid när man ska åka iväg nånstans, eller varför skriver jag "man" när jag menar mig själv?, finns det ett ständigt problem! Vad ska man packa med sig? Förmodligen, baserat på tidigare erfarenheter, kommer man inte ens packa upp allt eller ens använda alla saker man packar ner. Men packas de inte ner kommer man att ångra sig, "usch, varför tog jag inte med den?".

Sen är det fler frågor. Blir det varmt? Vad ska vi göra? Ska vi gå ut o äta på en restaurang vill man ju va fin och ska vi kanske ta del av Portos nattliv får man tänka lite partystass. 
Men det e kanske lika bra att ta med lite för mycket än lite för lite, det finns ju plats i bilen. 

Oj vilket I-landsproblem!   

En weekend tripp

Imorgon, efter Richards träning, ska vi bege oss till Porto i Portugal. Ska bli jättemysigt att se vad denna stad har att erbjuda. Har redan kikat lite på google.se över bilder på staden o det ser hur mysigt ut som helst. Tror alldeles säkert att vi får en kanonhelg.
Sen på tillbakavägen på söndag blir det ett stopp i Madrid för att kolla fotboll, Atletico Madrid match, o sist men inte minst blir det att hämta upp Jossan på flygplatsen.

Har en underbar helg att se fram emot och en nästkommande mysig vecka med en saknad vän!


Rolig studieteknik

Yes! Efter spansklektionen igår gick jag vidare för privatundervisning där jag fick prata ganska mycket spanska, vilket e jättebra, o jag fick lära mig hur man pratar i dåtid. I o med att jag har nåtsånär koll på verb-böjningarna i presens ville jag ju avancera lite... Gick väl sisådär i början innan jag fick grepp om det men sen började jag sakteligen fatta hur det hela hänger ihop.

O igår kväll, när Richard kommit tillbaka från träning parkerade han sig i soffan med sin data o jag satt lite längre ifrån med min data...o som de 2 nördar vi e satt vi o prata över facebook fast vi satt mindre än 5 meter från varandra. Varför? Kan man fråga sig!
O det blev att vi körde en hel konversation på spanska...va rätt skoj faktiskt. Vet ju inte om allt blev 100 % korrekt men men, strunt samma, huvudsaken e att vi håller spanskan vid liv....på ett roligt sätt!
Visa fler inlägg