Ida Kappelin

27-års dagen
Nästa födelsedagsbarn blev Richard!
Imorse gick vi in med en liten cheesecakebit med ljus i plus presenter och självklart blev det födelsedagssång med. Kan säga att det va en ganska yrvaken 27-åring som väcktes. Men han blev väldigt glad för presenterna han fick vilket va: ett par skor, en t-shirt, en svensk landslagströja, en plånbok och lite pengar.

O idag försökte jag mig på, tror att det e 39 försöket, att baka sockerkaksbottnar till tårtan. Men det blev inget bra denna gången heller. Konsistensen blev potatisgelé-aktigt...fattar inte hur det kunde gå så fel!? Men men, den såg i alla fall fin ut, kanske det som räknas??

Men ikväll blir det nog bra. Då ska vi ut o käka o då ska Ramón o Sabrina också följa med. Så det blir sista kvällen i Cuenca för syrran, Jim o Hugo och även sista kvällen för mig innan Sverigebesöket.


The big 3 0
Igår va det ingen vanlig dag! Det va systers födelsedag!
Så vi satte kurs mot Madrid för att gå på Faunia, ett stort zoo med många olika slags djur. Egentligen skulle vi va fem i bilen men Richard va lite krasslig o sjuk så han fick stanna hemma o kurera sig. Men vi andra va pigga o glada och såg fram emot att komma till storstaden och få gå lite på zoo.
O vi tyckte alla att det va hur skoj som helst, Hugo tyckte stundtals att buskarna och stenarna va roligare än de exotiska djuren men men...så e det! Kan inte behaga alla...


Sen efter zoo blev det att ta en tripp inom La Gavia, det stora köpcentrat brevid IKEA. O där kolla vi lite affärer och det blev en finfin födelsedagsklänning inhandlat av Sofia och ville inte va sämre så det blev en liten kjol för mig med. Men vid halv sju bestämde vi oss för att bege oss tillbaka till Cuenca eftersom det skulle bli ett restaurangbesök senare på kvällen för att fira födelsedagsgrisen.
O det blev kanongod mat på min favoritrestaurang, kanske att det blev lite för mycket mat...visste inte hur mycket tapas jag skulle beställa in så det blev ganska mycket men men...man lär sig!

Gullungen no1