Lördagshäng

Idag blev det en tur till museet eftersom vädret, ja...just det!
Så vi tittade lite på fiskar, fåglar och barnen tyckte det mest va skoj att springa runt lite och kolla på allt möjligt. Och efter en drygt timme bestämde vi oss för att bege oss mot leksaksaffären för att kolla in utbudet även här, lite tråkigt bara att vi lyckades pricka in just i siesta-tid så precis när vi kom in i affären och barnen kolla runt på leksakerna släcktes hela stället ner och alla färdades mot kassorna. Men vi lyckades roffa åt oss ett spel som vi underhöll oss med väl hemma i lägenheten.

Och nu på eftermiddags/kvällskvisten begav vi oss in mot stan för att röra lite på oss och för att besöka Cuencas bästa glassbar!  

besöket på museet

alla var riktigt faschinerade av den stora gamen som hängde i taket

tittandes på fiskarna


på väg in i stan ikväll för glassköp där några tyckte att det va för kallt, andra va trötta och nån kunde inte gå ordentligt eftersom hon slått tån i en stol och förmodligen vrickat till, eller, brutit den

...men vi höll humöret uppe trots detta!


 

En helt vanlig eftermiddag i Cuenca

Eftersom vädret inte riktigt varit på vår sida dessa dagarna bestämde vi oss för att vi idag skulle ta en tur till köpcentrat och gå och kolla lite i affärerna! Så det blev ganska många timmars tidsfördriv där eftersom alla affärer skulle kollas och eftersom alltid nån av oss hitta nåt intressant och spännande. För mig blev det ett baddräktsköp, utan att prova, och väl hemma konstaterade jag att spanjorerna e ganska så korta i och med att jag fick huka mig väldigt mycket för att baddräkten skulle sitta någotsånär bra. Och man vill ju inte gå och huka sig och se ut som en dåre på stranden...så den fick bli en present till äldsta systerdottern istället. Får kanske ge mig ut på ny baddräkts jakt nån annan dag!

O hemma från köpcentrat spenderade vi en bra stund ute på lekplatsen alldeles nedanför för att leka av oss, ta vara på det någorlunda fina vädret och bara ha mysigt tillsammans!

Tindra i köpcentrat

söta Mikkistryggt att veta att man e i goda händer på lekplatsen


Bad weather...whatever?!

Igår förmiddags begav vi oss mot Gamla Stan för lite sight-seeing och för att njuta av det fina vädret. Så det blev ett stopp på en uteservering för gott att dricka och för att njuta i solen. Men bara nån timme senare började det regna och mullra och åska och det höll i sig hela dagen och kvällen. Så det fanns inte mycket att göra förutom att mysa inne i lägenheten och passa på att aktivera och lufta barnen när det va regn-uppehåll. Och gårdagskvällen spenderades med lite plock och tapas, god dricka och Alias-spelande!

 Visa fler inlägg