Let the game beginNu ska jag iväg och kika på träningsmatch. Cuenca mot Atletico Madrid. Och jag, jag är sen som vanligt!

Image for Inspiration

Inspiration och tro! Ska försöka överrösa mig med båda dessa saker de närmaste dagarna och veckorna. Ta tjuren vid hornen, satsa, våga och framförallt bara tuta och köra. Underbart att man har så fina vänner som får en att inse något som man själv inte alltid kan inse, och pushar en när man behöver en spark baktill.
Tusen tack fina du!

The last daysIgår begav vi oss ner mot floden och hittade en mysig liten bänk precis vid flodkanten och parkerade oss där i det fina vädret lyssnades på musik och bara njöt. Sen efter lite solning åkte vi mot köpcentrat för att införskaffa oss nya basic skor och hoppades att vi kunde hitta några på rean. Och jajemen, visst gjorde vi det! Ett par flipflops till Richard och ett par sandaler till mig. För bara 10 euro...för båda! Som hittat.

Och nu idag ägnade jag morgonen åt löpning sen blev det behövlig vila och sen lite plugg på det. Har hittat en bra och rolig metod som förhoppningsvis kan göra att jag lär mig mer och mer spanska för varje dag!
Visa fler inlägg