Vinrött

angelica blick
Lite intresserad av ett par vinröda byxor. Dock inte så intresserad av att lägga 600 kr på dem. Jag som tröttnar snabbt kanske tröttnar på denna färgen med...?

Avenyn

Just nu sitter jag på ett fik mitt på avenyn och värmer mig med en kopp kaffe. Det är kallt ute men inte alls som gårdagen då man fick kämpa sig ner för avenyn i blåst och regn och skitväder. Annars har dagen varit väldans bra. Först blev det en sväng till gymmet imorse och efter det begav vi oss in mot stan för att shoppa en kameraväska, minneskort och linsskydd till vår nya fina systemkamera vi fick i julklapp. Sen blev det lite mer kikande innan jag och Richard åt lunch med en handbollskompis. Och nu sitter jag här och tar igen förlorad data och internet-tid medan Richard är iväg på fika på sitt håll.
såhär kan det se ut...bilden är ifrån i somras så riktigt så galen är jag inte att jag har linne och kjol på mig i den svenska vintern =)

Some buysIdag blev det en sväng på stan med svärmor och svägerskan. Först blev det en runda på Konstmuseet inne i stan och efter det tog vi oss ner för Avenyn i stormen och regnet. För att komma värma upp oss lite tog vi en paus inne på H&M och efter det ännu en paus, lunchpaus inne på en italiensk resturang. Sen blev det ut i blåsten igen och vi tog oss ner till ännu flera affärer för att utnyttja mitt presentkort på Twist&Tango som jag fick i julklapp. Och av detta presentkort fick jag en snygg vårjacka och tröjan under köpte jag på rean inne på Monki. Alltsom allt har det varit en väldigt bra dag. Kall men bra!

Visa fler inlägg