Accessoarer Lindex

Jag visste det!
För sex månader sen såg jag, i en affär här i Cuenca (och i Madrid med för den delen) en ring med en uggla på. Men jag köpte aldrig den, jag vela för mycket som jag brukar göra o nu när jag kollar på lindex.se ser jag att de har en massa smycken med just ugglor. 

men jag får kolla vidare om jag kan få tag på nåt här i Spanien annars får jag helt enkelt åka till Sverige o shoppa lite, haha!

Vår på H&M

Fick lite reklam hem från H&M i veckan och fick syn på ett par jättesöta skor och en jättesöt tröja med hjärtmönster. Så klicka mig in på H&M:s hemsida o hitta massa andra härliga vårkläder!


O va jag längtar till våren! Enda problemet e att H&M inte finns här i Cuenca, hoppas att det kanske kan komma hit i framtiden! Annars e det ju inte långt till Madrid o Valencia.

Min förmiddag i bilder...

Dagen började med en tripp till museet...

I och med att det e "fiesta" San Julian e alla lediga så det va ganska tomt på museet...förutom jag då o mina hårt arbetande elever...

Sen åkte jag hem o plocka undan lite här hemma, tog en lång o varm dusch, plocka lite mer och bestämde mig sen för att göra nåt åt mina jeans som e lite för stora, gillar när det e lite baggy men tänkte jag skulle slita till dem lite med. Så prova först med sandpapper men det kom jag inte långt på...så fick för mig att när jag gjort detta innan så har jag använt mig av en gaffel. Så gaffel blev det! Men i och med att jag e ganska klumpig råka jag sätta gaffeln i handen några gånger...hihi. Men jag överlevde...med några skrapsår.

mina tillslitna jeans...

detta va inte gaffelns fel...utan sandpapprets

gaffelmärke...
Visa fler inlägg