Estamos en Torrevieja

Sedan i torsdagsförmiddag befinner vi oss i Torrevieja med syster och familj, mamma i pappa och kompisar till syrran. När vi kom fram efter en ganska dryg bilresa med illamående och huvudvärk blev det sängliggande för mig i några timmar innan jag kunde njuta av det fina vädret och ett dopp i poolen. Sen kom fredagen med morgonmarknad där det blev inhandlat 2 klockor och en bikini. Och efter ett antal heta timmar på marknaden blev det häng vid poolen med bad och solning. Senare på fredagkvällen blev det vuxenutgång, jag o Richard o syrran o sambo, med middag på restaurang och en tripp till tivolit där det bland annat blev tjurridning där jag vann 2 av 3 rundor! Woohoo! Och idag har vi spenderat hela dagen på stranden så nu känner vi oss alla lite möra och soltrötta. Men det är ju lördag så vi kör på för fulla muggar ändå!

So we're backSå är vi tillbaka. Smidigt och snabbt gick resan med. Blev en liten powernap på flyget med vilket gjorde att resan kändes ännu kortare. Och väl framme i Madrid fick vi vänta ett tag på tåget som skulle ta oss till Cuenca. Så då blev det lite öl för att släcka törsten.
Men ingen rast ingen ro. Imorgon beger vi oss ut på vägarna igen. Denna gången till Torrevieja och Bodensjö!

See you...for now
Innan vi ska bege oss mot Kastrup och ta flyget hemåt har vi lyckats hinna med att städa, packa, varit på olika ärenden i stan och tagit en lunch på Krua Thai på Möllan. Riktigt gott va det!
Så nu säger vi hejdå för den här gången och säger vi ses...nån gång till hösten i alla fall! Tack alla för denna mysiga, roliga, sköna, underbara sommaren i Sverige. Finns inget bättre än att ha sina nära och kära runt omkring sig!
Kram på er alla!
Visa fler inlägg