London-inköp

Blev en del inhandlat i London ju! Här är en del av de grejer som fick följa med hem...

finfina skor (enligt mig själv då...) inköpta på urban outfitters

ett over-size armband vilket jag är väldigt nöjd med

armband/klocka som inhandlades i Notting Hill

shopping-bag jag fick av min snälla mamma

Back to where we came from

Och så idag, imorse, skulle vi dra oss tillbaka från London. Lite tråkigt att dagarna ska gå så fort men vi hade fantastiska dagar där och vi hann med väldigt mycket. Vi hann till och med en frukost tillsammans innan vi skulle mot skilda gater...

Och flygresan hemåt gick ju bra...fram till en 20 minuter innan landning eller nåt då det blir mycket turbulens oc hela plnet skakar och hoppar och jag sitter med handsvett, pannsvett och allmän kroppssvett och tänker att "this is it". Men jag kom ner säkert på jorden en aningen svettig och i chocktillstånd. 
Usch, vad jag hatar att flyga. Har inte haft så mycket problem med det innan. Är kanske nu när man börjar bli äldre och orolig och nojjig för allt.

 

London- dag 4

Dag 4 och nästsista dagen på vår tripp. 
Denna dagen tog vi oss tillbaka till Notting Hill för att uppleva marknaden med hur mycket folk som helst. Denna dagen blev det också lite små inköp men mest gick vi och kolla vad marknaden hade att erbjuda och så käkade vi riktigt god thai-lunch. Och efter några timmar begav vi oss tillbaka in i smeten en stund för lite kaffe och fika men eftersom det denna dag va Champions League-final var det hur mycket supportrar och fans som helst på gatorna så efter vår fika begav vi oss tillbaka mot hotellet för uppfäschning inför lördagkvällens roligheter.

Vi hade bokat in Michael Jacksons Thriller-musikal för lördagskvällen vilken va helt toppen. Grymma dansare och sångare som gav sitt yttersta med Michael Jackson-liknande röst och identiska dansmoves. Hur grymt som helst! Även detta är något som måste upplevas om man sticker mot London!

eftersom Barca vann finalen va det lite liv i stan efter matchen

Visa fler inlägg