Ida Kappelin

Business & Pleasure


Ännu en dag med näsan i böckerna och framför datan.
Dagen började med en tripp mot gymmet då jag kom på att jag blivit av med mitt kort, eller armband är det ju i och för sig. Men tänkte att de borde känna igen mig eller i alla fall va så snälla att de släpper in mig om jag förklarar som det är. Och efter att köat lite i receptionen i väntandes på min tur släppte dem snällt in mig så jag kunde börja träna och svettas. Trodde jag i alla fall. När jag väl kommer in i omklädningsrummet kommer jag på att jag glömt mina träningsskor så det lär ju inte bli nån träning på gymmet idag och eftersom jag hade bestämt dejt med en tjejkompis hade jag inte tid med att åka hem, hämta skorna och åka tillbaka så jag bestämde mig för att ta en löptur här i krokarna istället. Så löpning blev det och stress in i duschen för att göra mig iordning för att komma i tid. Men stress efter träning och dusch brukar resultera i eftersvettningar vilket gör att man inte ser jättefräsch ut fast man precis kommit ur duschen. Iväg snabbt till universitetet där jag får ett meddelande att min vän sitter fast i en bilkö och att hon måste invänta polis för att komma därifrån. Yeay!
Behövde i slutändan inte vänta alltför länge utan fördrev tiden med lite inhandling. Sen blev det spansksnack över lite kaffe och ännu en sväng till affären för att köpa på mig lite tidningar för att hålla mig uppdaterad om vad som händer i världen.  
Det var min förmiddag det!

Fint!
Nu är den jobbigaste delen av hemtentan avklarad. Jag funderade i torsdag på om jag skulle börja med de lätta frågorna, de som jag har någorlunda koll på, eller om jag skulle börja med den svåra tunga biten. Och den svåra blev det. Har inte känts så skönt dessa dagarna när man svävat lite mellan förtvivlan och ännu mer förtvivlan men nu, nu känns det bra. Lite i alla fall. Jag har ju fortfarande inlämning, tre veckors ovisshet och domen framför mig. Så känner mig inte riktigt avslappnad än. Men jag har fått lite kärlek som hjälp på vägen!Lördagsmys

Igår tänkte vi bege oss iväg ut för att fira lördag på en mysig restaurang men precis när vi hade gjort oss iordning och skulle sticka ändra vi oss och bestämde oss för att fira lördag hemma med en god köttbit, bea och en stor sallad. Och givetvis gott att dricka till.
Tur man fick en extra timme imorse så man kunde sova ut och göra sigredo för ännu en dag med plugg.
Underbara söndag!