Fredag / Friday / Viernes

Idag firar jag fredag på egen hand. Och jag satsar på en kväll med svenska räkor (köpta på IKEA), vitlöksbröd, choklad och kanske nåt gott att dricka till det. Kan bli nån guldrulle med, vem vet?

Grattis älskling


(när vi va och handlade i veckan skojade Richard att han gärna hade velat ha denna på sin födelsedag och jag tyckte att den va lite söt så det blev denna han fick smaka på imorse)

Idag fyller älsklingen år!
Så imorse blev det tårta med 28 ljus, skönsång av yours-truly och presenter innan Richard va tvungen att bege sig mot busstationen och jag mot min spanskan. Vi får fira födelsedagen på söndag istället!

Torsdag


Börjar bli lite tjatigt att jag nästan varje dag skriver om att jag har varit på spansklektion och att jag sedan sticker iväg till gymmet för träning. Men så är det. Så här rullar dagarna på. Sen på eftermiddagen, efter lunch och lite slapp, blir det plugg igen i mina design-böcker.

Men idag blir det lite annorlunda i alla fall. Idag ska jag förbereda inför morgonens stora dag. Richard ska iförsig sticka iväg tidigt på morgonen för match i Pamplona så det blir inte så mycket firade innan han ska iväg. Så vi har bestämt att det kommer bli firande på söndag istället. Och oj vad jag har knepat och knåpat. Och jag som är så dålig på att hålla tyst. Men ska försöka...det är ju bara 18 timmar kvar. 
Visa fler inlägg