Free as a bird

Idag åkte vi in och skulle fixa ett träningskort till mig på ett gym i närheten. Eller vi skulle egentligen kolla priser och jämföra och lite så men så tyckte vi att det va himla bra på första stället, Virgin Active, så vi slog till! Nytt och fräscht gym med en massa olika pass, många maskiner, pool om man känner för att simma sig i form, liten terass för solning varma dagar och spa. Och det bästa är att jag får ta med mig en kompis in gratis, 20 gånger på ett halvår. Hur bra som helst ju! Så alla som kommer och hälsar på kan få följa med på spa och träning, hur skoj som helst ju!
Imorgon börjar allvaret. Ska bli hur skönt som helst att träna och svettas lite i och med att det inte bivit mycket av den varan de senaste veckorna här. Därför unna man sig en gyros och en öl till lunch/middag! Haha!
 

Perfect pants

Idag tog jag och Richard en sväng bort till ett köpcentra som ligger relativt nära där vi bor. Måste säga att detta va himla mycket bättre än det köpcentra vi va på för ett tag sedan, (nästan) allt som man behöver finns under detta tak. H&M, ZARA, Mango, Blanco you name it...Tog en sväng inom Massimo Dutti och hittade dessa härliga byxor. Oj va fina de är! Ville inte riktigt ta dem av mig men kände väl att priset va lite för maffigt. Får försöka få tag i Mangos mönstrade byxor istället, till bättre pris!
Ja, dem är ju inte jättelika men men, what to do?!? Har varit lite svag för Mango byxorna ett tag och väntar olidligt på att de ska anlända i butik. Finns på nätet annars med men vill ju gärna testa först...
 
 

Paseo

Idag blev det en liten sväng inom stan i och med att Richard va iväg på annat håll. Och mer än så har det nog inte blivit idag. Jo, vi tog en sväng i området här nu på kvällskvisten och unna oss en liten kvällsglass!
Visa fler inlägg