Ten feet tall

Imorse ringde klockan lite lite för tidigt, eller ja, allt är väl relativt men jag va hur som helst himla trött. Men jag drog mig upp och åkte iväg till gymmet och körde ett pass och efteråt mötte jag upp Richard på stan för lite kik i affärer. Mest för att det blivit ruskigt kallt här pga "Zaragoza-blåsten" och för att jag skulle behöva införskaffa mig ett par vantar och en värmande mössa. Men det blev ju klart kik på annat med när man ändå va på mössjakt. Sen tog vi en mysig lunch på en italiensk restaurang och efteråt blev det mer kikande i affärerna. Sen blev Richard lite rastlös så då leta vi upp ett mysigt fik som vi satte oss på och tog vars en kaffe.
 
Så vi satte oss vid bardisken på caféet och jag beställde vars en kaffe till oss och tjejen bakom disken tittade ganska konstigt på mig, och nojig som jag är tänkte jag att jag säkert uttalat fel eller något, men hon fortsatte att stirra och sa till slut: "Det är du som jobbar på Zara va?" "Ja", svarade ju jag då och tjejen sa inget mer. Ajdå, tänkte jag, har jag varit otrevlig eller glömt bort att hjälpa henne eller nåt när hon varit inne i affären. I och med att hon inte sa något mer så antog jag ju det. Så hon serverade andra kunder med kaffe och annat och kom senare tillbaka och sa att hon kände igen mig, dels för at jag inte såg spansk ut och dels för att jag varit glad och positiv och hjälpsam när hon varit inne i affären. Hon hade varit inne och frågat efter en tröja och jag hade hjälpt henne och sprungit ner på lagret för att hitta tröjan till henne. Självklar grej för mig men hon menade på att de andra tjejerna inte är så hjälpsamma och bryr sig mer om sitt eget utseende än att hjälpa kunderna.(detta kan jag skriva här eftersom ingen av tjejerna på jobb ens vet att jag bloggar, haha)       
Så jag tacka tjejen för de fina orden och när vi skulle gå därifrån tog jag fram plånboken och skulle betala men då svarade hon att hon bjöd på det. Kunde inte riktigt med att gå ifrån utan att betala men tjejen instisterade och gjorde helt klart min dag!  
Kul att få lite positv feedback och veta att man gör ett bra jobb!
 
 

Simple black

Har kollat in denna klänning från Mango! Tycker den är fin både upptill, vid bröstet, och i ryggen med lite djup men nackdelen är att den är för lång. Och kanske lite för tråkig nertill?! Hade man kapat av den 20, 30 centimeter och klippt upp en snygg slits hade jag nog slått till, men nu...nja?!?

Nu kör vi!

Nu var det ett tag sen jag satt med näsan i anteckningsblocket och kolla igenom föreläsningar men nu så, nu jäklar! Söndagen den nionde har jag inlämning, förmodligen den sista så jag kan avsluta mina designkurser!

Visa fler inlägg