Tisdag och Valborg

 
 
 
 
I söndags när vi va inne i stan kika vi in på Åhléns city och jag fick syn på en snygg provdocka. Hade gärna haft den stående i sovrummet, som dekoration eller som en klädhängare. Den kosta ju lite pengar men va inte oförskämt dyr så det finns ju en liten chans eller förhoppning om att man en dag ska kunna ägna en sån här tjusig sak, haha!
 
Annars har tisdagen börjat på ett bra sätt. Lite sovmorgon, sen frukost, lite nödvändiga grejer som tvätt och annat och snart ska jag bege mig mot KK för ultraljud. Ska bli himla mysigt! Va inte så länge sen jag gjorde ett nere i Doha men ska ändå bli mysigt att se och höra lille pysen. Hoppas man kan se något eller så är det kanske lite trångt därinne och så ser man bara svart, vad vet jag? Mysigt ska det bli i alla fall! 
 
Och ja just det! Ska passa på att berätta att jag startat en ny blogg! junimama.blogg.se är en relativt nystartad blogg, började väl skriva på den för tre veckor sedan och på den skriver jag om mina tankar och funderingar nu under graviditeten. Kände att det kanske hade blivit lite too much om jag var och varannan dag skriver om graviditeten på denna bloggen, lägger upp en massa bilder och ja, folk kanske tröttnar, haha! Så då har jag alltså en speciell gravidblogg där jag kan skriva av mig, lägga upp bilder och dela med mig av vad som händer i magen och dessutom uppe i knoppen. Det är ju lite för pysens del, och min givetvis, där man kan gå in och kika om några månader eller år och kolla tillbaka på denna tid som gravid och efteråt.
Vill man så kikar man in, annars struntar man i det och håller sig till lillida bloggen. Så enkelt är det med det! 

Kickstart!

Yes, efter en härlig helg kommer en ny vecka och en ny måndag, och med härligt väder dessutom! Så vad passa bättre då än en powerwalk mot Pildammsparken och tillbaka!

Härligt att få upp flåset, svettas lite och njuta av klarblå himmel och Malmös fin vårväder! Nu känner man sig fit-for-fight inför dagens strapatser!

Sun (2) day

Idag har varit en himla härlig dag på många sätt!
Söndagen började hemma hos Bodensjös, eftersom de bjöd på sängplats igårkväll, och det blev morgonslapp i soffan, lek med bilbana och lite inomhus-fotboll. Efter frukost med syster och syskonbarn blev det att dra sig hem mot pappa för att svida om inför en dejt med andra syrran och ett biobesök med hela klanen.

Så det blev en tripp in mot stan i det härliga, soliga vädret och lite kik i affärer. Sen blev det en Jensens-lunch innan det var dags för själva biobesöket. Filmen blev "Croods", en ny Disneyfilm, och kan inte riktigt svara på om jag tyckte att den va bra eller inte eftersom jag slumra till en liten sväng i början och i mitten av filmen. Men av det jag såg verka den i alla fall bra!

Efter biobesöket blev det att ta bussen hemåt och jag hoppa av hos mamma som bjöd på god söndagsstek och härligt sällskap. Blev lite fika på kvällskvisten i form av Viennetta glass och kaffe tillsammans med Mästarnas mästare på tv. Och jag varna mamma om att hennes kommentar kunde komma att bli bloggmaterial så here goes:

Vi sitter alltså och kollar på Mästarnas mästare och de visar klipp på simhopperskan Anna som säger till Jesper Blomqvist att hon har 73 SM-medaljer varpå jag säger att:
"...då måste ju SM va flera gånger om året...?"
"Nja, vadå?!" säger mamma
"Jo, men annars skulle hon inte kunnat håva in så många, med tanke på att hon är relativt ung"
"Nja, men om hon började när hon va 14 år så..." svarar mamma
Haha!

Visa fler inlägg