.on the road again
Så har vi tagit oss upp mot Göteborg.
Väl här firade vi lite julafton och delade ut lite klappar. Och Charlie va i extas! Sen blev det middag och lite gott snack och kvällen här avslutas i soffan framför en härlig brasa.

.last couple of days


Lite bilder från de senaste dagarna...
Charlie fick en fin IFK-dress av morfar i julklapp, haha. Det är ju inte riktigt med sanningen överensstämmande. Richard beställde dressen, slog in den och skrev "till Charlie från morfar" och pappa blev ganska snopen på julafton när tomten läste upp vad som stod på julklappen. En liten rolig grej sådär. Men för att inte skapa nån familjefejd får vi nog ta och köpa en MFF-dress med...haha!

Och nu idag, lördag, har vi tagit oss upp mot faster och farbror i Halmstad för att umgås lite och imorgon bär det vidare mot Göteborg och en vecka hos svärföräldrarna, nyårsfirande och annat skoj! 

.annandan'

Idag stack jag och Charlie in till stan och mötte upp Jennie för en lunch, lite uppdatering om vad som hänt det senaste och så tog vi en liten minisväng på stan. Herrejisses va folk! Inte så konstigt i för sig med all rea som startat. Men vi gjorde ett tappert försök att kika inne på H&M och Zara och visst fanns det en hel del fint men tycker jag fått så mycket fint både i födelsedagspresent och i julklapp så är inte direkt i behov av något. Jepp, ni läste rätt, haha! Får väl äta upp dem orden ganska så snart...

Sen tog vi tåget mot Hyllie och Emporia och så mötte jag upp mamma för ännu mer kikande. Herrejisses där med. Folk, folk och folk överallt men även här gjorde vi ett tappert försök och kolla in den nya Zara och så blev det en sväng inom Panduro för lite inköp inför namngivningen och sen inom mataffären och sen raka vägen hem. Nästa gång jag går i affärer får bli efter trettonhelgen...om det inte kliar i fingrarna innan....

Visa fler inlägg