Breakfast coffee pancakes

Lite omvänt såhär på kvällskvisten men det förklarar mitt humörstadie. Är fruktansvärt hungrig. Sugen på nåt gott. Nåt onyttigt. Nåt i chokladväg. Men, och ett stort men!, har blivit alldeles för mycket av den onyttiga varan den senaste tiden. Men suget finns ju där, hela tiden! Himla störigt!

Men jag trotsa det, för ikväll i alla fall. Krängde vindrutor istället. Känns bättre för det heter ju frukt men vetetusan om det inte är lika mycket socker som det där snickerset jag trånar efter!?
Nja kanske inte!?

Update: Jag åt alltså INTE vindrutor, hoppas nån kan räkna ut att jag mena vindruvor. Har blivit mycket sånt det senaste, felskrivningar. Antingen är det iPaden som strular och bara ändrar alla mina ord eller så är det mina gravidfingrar som blivit så stora att jag trycker ner fel bokstäver. Vet faktiskt inte vad det kan va? Haha

A little bit of home

Har diskuterats länge här när IKEA ska öppna sina portar. Set har varit snack om alltifrån december (förra året) till nu i april.
Men nu verkar det som att det kan bli invigning redan den 11.e mars! Roligt för oss svenskar här. Köttbullemeny (på nötfärs då kanske?) varje dag?!?

Great day

I förmiddags körde Richard mig till ett hotell inte så långt härifrån men där man fick tillgång till pool och strand. Idag hade de dessutom lite rabatterat pris för tjejer, vilket va kanon!

Så jag spenderade dagen först vid stranden (doppa aldrig mig men nästan) och sen blev det solning vid poolen för hela slanten! Sen när solen försvann, försvann jag med den, haha!
Himla härlig dag! ❤

Visa fler inlägg