Qatar

Resan hit gick jättebra och innan vi kommit av flyget och fixat med visum och så blev klockan ganska mycket. Så vi blev körde till ett hotell, ganska centralt, där första natten har spenderats. 
 
Nu idag kikade vi på ett stort köpcentra och käkade god thailunch och senare ska vi kolla när laget spelar match. Richard ska inte va med och spela idag men ska bli skoj att se ändå.
 
Bilder och så får komma lite senare eller imorgon då vi tänkte bege oss in mot centrum!

Sista dan på stan

Så blev det äntligen klart! Imorgon åker vi iväg på nya äventyr.
Doha, Qatar blir vårt hem fram till sommaren. Ska bli jättespännande! Just nu vet vi inte så mycket om vad som väntar oss där borta men jag är helt säker på att det kommer bli ett häftigt äventyr. Såklart har jag redan varit inne och kollat vädret och vi kan räkna med en 20, 25 grader over there. Inte helt fel. Självklart kommer jag ta en massa bilder och lägga upp här på bloggen och instagram, men vet ju inte riktigt hur det blir med internet direkt när vi kommer ner men så fort jag får en chans kommer jag mata på med en massa bilder.
 
Så idag blir ju sista dagen i Malmö. Så den spenderades inne i stan med lite kik på det som fanns kvar av rean, sen blev det en god italiensk lunch och en fika på det! Himla roligt sällskap man hade inne på Espresso House förresten, haha!

I iPaden

Härligt att ha Styleby direkt i iPaden!
Köpte mig en prenumeration igår och tjänade ganska bra på det, haha!
Plus att jag har med mig den överallt!

Visa fler inlägg