Day & nightSå avslutades Richards födelsedag och svärföräldrarnas besök med lite monopolspelande. Va en av alla presenter födelsedagsgrisen fick idag, från Charlie dessutom, haha.

Dagen började ju med frukost på sängen, skönsång och presenter och fortsattes med en härlig promenad i lite kyligt höstväder. Efter det blev det lunch i form av kyckling korma som yours truly hade knåpat ihop. Och sen blev det ju givetvis tårta med, dekorerat med en handboll i sugarpaste, vad annars!?

Så jag hoppas, och vet väl, att älsklingen haft en fin dag och ett mysigt firande av den stora dagen! 

Grattis älskling!

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Richards födelsedag hurra, hurra, hurra!
Och the big 3 0 dessutom. Så för att fira denna, gamla, man blev det skönsång och frukost på sängen och en massa paket. Man fyller ju bara 30 en gång så då får man slå på stort!
 
Vad dagen har att erbjuda får vi se. Tårta blir det i alla fall garanterat!
 
 
 

Dagens
Idag tog vi en liten promenad i området och kolla på en massa härliga hus. Såna hus som man kan kika på och drömma sig bort och tänka att: när jag blir stor skulle jag mycket väl kunna tänka mig att bo just i det vita treplans-stenhuset med svart tak och vita fönsterkarmar. Lite kul att leka med tanken, vem vet en dag kanske drömmen slår in!?

Mitt i allt hus-kollande blev det ett litet stopp på ett mysigt konditori med kaffe, wienerbröd och en strålande sol som värmde gott. Sen begav vi oss tillbaka hemåt, Richard skulle spela match och svärföräldrarna skulle ju givetvis dit och kika. Jag och lilleman stanna hemma, med tanke på hur det gått de andra gångerna, för att förbereda inför Richards 30 årsdag imorgon!. Så här hemma blev det fix med tårta som inte blev ens i närheten så bra som jag trott uppe i huvudet och så förberedde jag lite inför morgondagens lunch som även denna inte lär bli så god som jag hoppats på. Men men, det kanske blir bra tillslut, vem vet? Och blir det inte det så får vi beställa en pizza eller nåt och köpa en färdig tårta, haha! Kan inte bli värre än födelsedagstårtan 2010, haha!
Visa fler inlägg