Ida Kappelin

.a really good start

Så startades dagen med ett pass på gymmet följt av riktig härlig frukost i strålande solsken. Dessa dagar alltså, vilka sommardagar! Bara att passa på att njuta. 

Och ikväll står det grillning på schemat, ska bli härligt! 

.hey summer

Idag blev det shortspremiär!
Hela dagen har det varit kanonväder och strålande sol så jag och Charlie åkte hem till Marie och Co. och satt oss i deras trädgård och bara njöt. Eller ja, det blev njutning samtidigt som vi skulle ha koll på två väldigt rörliga och nyfikna grabbar. Så utöver barnmaten vi hade med oss och en massa vattenpauser smakade Charlie på kiwi, gräs, lite jord, kaffe!?! (kallt då givetvis) och lite kex. Det där med kaffet hände verkligen på en sekund, där han tog tag i Maries kopp och hinka i sig kaffet. Det mesta kom sidanom munnen och på tröjan. Får se bara om koffeinet satt sina spår. Kan bli en intressant kväll och natt i så fall!

.mikaelas dag

Igår va vi iväg och firade Mikaela som tog sin konfirmation!
Först blev det ett litet stopp i kyrkan, för det traditionella, och sen gick vi hemåt till syrran för käk och mingel. Och allt som allt blev det en väldigt härlig dag. Solen sken och det va riktig sommarvärme, Mikaela va så himla fin och go som bara hon är, Charlie va superCharlie hela dagen och fixade kyrkan galant och att hoppa från famn till famn på middagen sen och ja, alla va på tipptopp humör.