Surprise surprise

Så fick jag ett tredje födelsedagsfirande i lördags!
Syrran och mamma startade min dag med gofrukost och champagne och sedan drog vi iväg mot okänd plats. Så det blev en busstur ut mot Ribban och väl där fattade jag ju ingenting. Vad skulle vi göra här?
Då säger syrran att vi ska vinterbada och min reaktion på det va ju inte jippi precis! Men sen började jag tycka att det lät mer och mer spännande. Ganska häftig grej ju, och inget som man direkt hade kommit på att göra själv. Men nu blev jag ju överraskad så då va det bara att gå all in! Och så fick jag en ansiktsbehandling att starta med och det va så härligt! 

Sen blev det bastubadning och efteråt va det bara att ta tjuren vid hornen och hoppa i vattnet. Har ju tyckt att människor som gör detta är galna men måste säga att det va så coolt! Uppfriskande, gött och verkligen en upplevelse! Helt klart värt att göra igen. Kände mig som en helt ny människa!

Och sen på kvällen hade killarna fixat lite käk så det blev ett härligt avslut på en grym dag! 

Our Christmas Eve

Charlie fick bära skjorta och slips dagen till ära
...och så stod han för musiken under kvällen med, haha
lite mys innan middagen
mat, mat och mera härlig mat...
...som sig bör på julafton
en gran med en massa paket väntandes att öppnas
lilleman tog en tupplur innan tomten skulle komma så han va pigg och frisk på det stora mötet
ho, ho, ho, så hittade tomten vår adress i Göteborg med, vilken tur!
paketöppning
"jag såg svärmor kyssa tomten jag..."
först va tomten lite läskig, sen lite rolig och sen va allt annat roligare
roligt att få paket...
...efter paket...
...efter paket

Så hade vi en himla mysig afton.
Vi startade dagen med gofrukost följt av en långpromenad och sedan slog vi oss ner i soffan lagom till Kalle och efter det åts det en massa god julmat. Och sen kom det vi alla hade väntat på...snön. Haha nej, tomten såklart! Charlie va lite reserverad i början. Kanske inte konstigt eftersom vi tvingat honom till en powernap och sen väckt honom lagom till tomten bankade på dörren. Men Charlie vande sig så smått vid att hämta paket hos tomten och de sista ryckte han ur tomtens famn.

Allt som allt blev det en härlig afton och alla va nöjda och glada att vi varit så snälla detta året!24th


Så blev det en tidig start på julaftonsmorgonen.
Lite fjärilar i magen såhär nu när tomten ska komma eller så blev det ganska en tidig start eftersom Charlie va pigg och glad. Hur som helst kändes det skönt att gå upp tidigt och fixa med det sista, plocka fram till julaftonsfrukost och bara mysa med lilleman.

Så bra start på denna dag får man ju säga!
Visa fler inlägg