.weekend getaway

 
Nu här lördag och söndag är Richard fri från träning och matcher så då föreslog jag att vi kunde åka iväg en liten tur på lördagen men när Richard kom hem i onsdagskväll sa han att han hade en liten överraskning. Överraskningen är att vi tar en liten weekend getaway vi tre, plats okänd. För mig då. Richard har nåt härligt i görningen vilket ska bli spännande...och mysigt. Jag gillar ju överraskningar och Richard gillar verkligen att hålla på dem och fråga mig var och varannan timme om jag listat ut var vi ska. Var det än blir vet jag att det lär bli himla mysigt i alla fall! 
 
Och för en weekend getaway hade ju denna bag passat utmärkt. Riktigt snygg är den men priset är ganska saftigt, men att titta är ju i alla fall gratis! Ni hittar den här!
 

.my fridaynight

 
Imorse blev det en sväng bort mot gymmet för att köra ett pass och för att bättra på konidtionen som varit lite sisådär de senaste. Och idag lossnade det, till viss del, och jag tuggade på på bandet och sen i gymmet. Och vad som hänt därefter är lite oklart. Lunch blev det ju och mys med Charlie och en liyten tupplur med Charlie med men annars känns fredagen mer eller mindre som en dimma.
 
Och ikväll spelar Richard match, hemmamatch, men känner mig inte alls sugen så jag och lilleman stannar hemma och har lite fredagsmys bara han och jag. Och sen när det väl är läggdags för Mr. är det jag som helt och hållet får bestämma vad jag ska kika på på datorn, lyxigt! Har redan kvällen utstakad, haha!
 
 

.throwback T

 
 
Så va det torsdag igen och babysim igen!
Tog en fika med Marie och Sixten innan simningen vilket va väldigt trevligt. Va inte jättesugen att sätta mig i bilen och åka dit egenligen när jag såg hur det snöade imorse. Men, det va bara att bita ihop och sätta sig i bilen...för Charlies skull. Och väl där va han som en liten fisk. Han fick på sig både armpuffar och ett bälte vilket gjorde att han flöt själv och kunde också ta sig fram på egen hand. Nu är han helt utslagen däremot, så som han kämpade är det kanske inte så konstigt.
 
Och jag sitter här och funderar på om jag ska ta mig mot gymmet. Tänkte kört imorse men då va jag alldeles för seg och trött. Har blivit mycket sånt den senaste tiden. Känner mig trött nästan jämt och ständigt och imorse va det hur svårt som helst att ta mig upp ur sängen. Tänker att jag kanske blir piggare av att röra på mig. Lite beslutsångest här. Får vänta till Richard kommer hem, så kanske han har ett bra råd till mig...?!
 
Visa fler inlägg