The big 31

Hipp hipp hurra på Richards dag idag! 
Dagen startades med skönsång, frukost på sängen, presenter och pannkakor. Bra start! Och hela dagen här nu blir det en massafirande!

Idag

Dagen idag började med en löprunda, inte fantastiskt bra men inte heller jättedåligt. Ska försöka köra en gång till innan the big deal på söndag och se vad som händer. Börjar bli smått nervös nu faktiskt. 

Annars idag har det blivit lite fotande till min nya blogg, lite häng med lilleman, iväg och inhandla lite saker inför stora dagen imorgon, haft besök av Charlies nya barnvakt och nu här på kvällen blev det filmmys. Oh ja, Charlies nya barnvakt? En jättesöt fransk tjej som ska va här hemma på onsdagkvällar så jag kan gå och kolla handboll. Charlie kommer ju sova vid den tiden så tryggt att ha någon i huset om det skulle vara något. Kommer nog bli himla bra! 

Lately

De senaste dagarna med pappa här har verkligen varit mysiga! 
Klarblå himmel, sol och höga temperaturer. 

I fredags blev det en tur in mot Strasbourg pappa, Charlie och jag och idag tig vi en tur på Route des Vins och stanna i en mysig by och åt lunch och åkte därefter upp mot Haut Koeningsbourg och kolla på den fantastiska utsikten! Och på kvällen käka vi grillat! 

Så det har varit himla bra dagar med snack och skratt, många felsägningar men denna toppar listan:

"Skvallrig? Jag? Jag har inte koll på nånting!" - Thomas Svensson

(Ni glömmer väl inte att kolla in min nya blogg vavawoom.com/idakappelin)
Visa fler inlägg