PrepSå...årets sista dag! Väskan är packad för övernattning i Borås, förrätten är gjord, lilleman tar siesta för att orka med kvällen och jag passar på att fixa det sista, naglar och lite så! Sen vid två-tiden bär det av mot Borås och vännhäng innan vi börjar räkna ner 2015! 
Kommer bli en toppendag...och kväll!

A great catch

Igår hade vi en riktigt mysig eftermiddag på Liseberg. Kameran va med i högsta hugg men när jag skulle ta den första bilden blev det som så många gånger tidigare- "no card in camera" så det fick bli mobilbilder. Men vi hade skoj för det! Vi åkte karuseller- och Charlie va i extas, vi spelade på lite godishjul- utan större framgång, åkte lite fler karuseller och åt goda våfflor och tänkte att vi ger tobleronehjulet en chans och så kamma vi hem storvinsten. Eller, ja, Richard lyckades pricka in rätt nummer men det va bog jag som blev gladast. Skrek till lite i all spänning, haha!
Så det blev en riktigt mysig kväll bland alla ljus och julsånger! 

Christmas againIgår kom vi fram till Göteborg och då blev det lite snackande med svärföräldrarna och god mat på det innan det blev lite julklappsutdelning...igen! Kul att få fira två gånger och även här blev det fina klappar till allihopa och alla verkade nöjda och glada! 
Och idag tog jag och Richard en sväng på stan, på olika håll, och Charlie va hemma och busade med farmor! Jag lunchade, fikade och fönstershoppade med Jossan vilket va väldigt trevligt och så smeds det planer inför årets sista kväll! 
Visa fler inlägg