Great catch

Köpte mig ju ett par nya skor när vi va på outleten i lördags, på väg mot Stuttgart.
Och vilket fynd jag gjorde! Först och främst är det ju outlet-pris, så det är redan nedsatt från om man skulle köpt de i butik, och så va det ytterligare halva priset på det! Så hade ju varit korkat av mig att låta dessa godingar komma undan. Men de blev mina i alla fall, för under 500-lappen! Galet men sant! 


InteriorSnubbla på en, för mig, ny sida när jag kolla lite inredning igårkväll.
Room99.se har en himla massa snygga och tuffa grejer. Frågan är bara om de skickar utomlands? Hoppas det!

Stuttgart


Så spenderades lördagen i Stuttgart.
Varför? Därför! Haha. Nej, men vi brukar ju alltid åka in mot Strasbourg när Richard har en ledig helg men så idag tänkte vi om. Passade bra att dra oss över gränsen eftersom det ligger en väldigt bra outlet på vägen dit. Och tur va väl att vi stannade inom där för där snubblade ett par riktigt snygga boots på mig. Så nöjd och glad att jag kanske till och med gör mig av med de slitna bootsen jag haft i typ 6, 7 år och som, varje gång jag kommer till Malmö, pappa erbjuder sig att betala omklackning och gärna vill putsa fina, haha. 

Men vi hade en jättemysig dag med outletshopping, stadsstrosande, en lunch i en helt magisk saluhall med allt man kan tänka sig från världens alla hörn och lite fika på det.
Bra lördag! Visa fler inlägg