A walk in the park

 
Idag va vi vid la Grajera, en jättemysig park i närheten här.
Eftersom vi varit där massor gånger innan har vi vår speciella rutt. Först tittar vi på djuren- åsnor, grisar, höns, getter m.m. och sen går vi tillbaka till sjön och matar ankorna och svanarna. Jättemysigt ställe och speciellt när solen skiner och det glittrar så fint i sjön. 
Så efter att ha tittat på djuren och matat ankorna gick vi till cafeterian och köpe oss varsin glass. Tyckte att vi va värda det i värmen. Sen blev det att sätta sig i bilen och åka mot mataffären för att fylla på depåerna här hemma.
 
Och ja, jag körde både dit och hem och till mataffären, woohoo! Ingen big deal kanske men för mig som nästan aldrig tar bilen, dels av lite nervositet och dels för att jag föredrar att gå eller cykla, var det faktiskt en liten big deal, om man kan uttrycka sig så. Och det gick ju hur bra som helst så vet inte egentligen varför jag stressar upp mig bakom ratten. Fick till och med hejarop från Charlie som sa, när vi körde in i garaget hemma: "mamma, du kör fort!" 
 
 
 
 

Wednesday start

Kaffe och sen ett träningspass på det! Bra start på onsdagen!
Sen får vi se vad v ska ta oss för denna dag. Funderar lite på att köra bort mot den fina parken vi har har i närheten så Charlie kan få titta på lite djur, mata ankorna och så kanske det blir en glass på det?!

Tuesday fun

Efter siestan i eftermiddags stack jag och lilleman väg och kolla på bio.
Tänkte att det va perfekt att testa nu när han inte är så rörlig, och faktisk kan sitta ner lite längre och titta på film. Så vi gick och kikade på "Mascotas" - "Husdjurens hemliga liv", på svenska och det va verkligen jättemysigt. Köpte med oss lite popcorn och annat gott och ja, hade det mysigt helt enkelt. Filmen va också väldigt bra, rolig både för små och stora men det märktes av att lilleman fick lite myror i benen mot slutet. Så ska det bli fler biofilmer för oss får vi nog passa på när gipset fortfarande är på...eller så får vi vänta några månader till...
Visa fler inlägg