Ida Kappelin

Parkdag
 
Igår åkte vi till en jättemysig park här i Logroño. Perfekt väder, nästan sommarväder, bjöds det på så vi hade packat med lite mackor, kaffe, vatten och så kameran givetvis. Charlie började härja loss på lekplatserna, åkte linbana och skaffade sig lite nya kompisar. Sen gick vi och matade ankorna med brödet som blev över från vår lilla picknick, vilket Charlie tyckte va jätteroligt. 
Mysig familjedag!
Tisdag


Taskig uppdatering här men så är det ibland...
Så, vad har bi pysslat med? I söndags kom Richard hem igen och efter en lugn förmiddag och siesta tog vi en tur på stan, gick på tapas-gatorna och bara strosa runt lite. Sen kom måndagen och då tog vi en roadtripp mot vår gamla hemstad Zaragoza. Först kikade vi inne i stan, kunde konstatera att den svenska godisaffären stängt igen- neeej!! kikade lite till och begav oss sen mot Ikea! Där blev det god lunch och självklart fick vi med oss lite grejer därifrån, som man alltid får när man är på Ikea, haha! 
Och idag har det blivit ett pass på gymmet och ikväll blir det ett jobbpass! 
På tu man hand


Så drog Richard iväg imorse, för match i södra Spanien imorgon. Och vi? Vi spenderade förmiddagen med att baka kanelbullar och göra köttfärsbiffar och eftermiddagen på lekplatsen!
Mysig fredag!