Ida Kappelin

Santander
 

Santander from Ida kappelin on Vimeo.

Så tog vi en liten avstickare i helgen mot Santander. Kollade in stranden, ett fint gammalt slott, lekte på diverse lekplatser och snubblade på en basketturnering (vilken dock va slut...men då kunde man få lira lite...haha)

On our way


Ledig helg? Då packar vi bilen och drar mot Santander. Idag blir det lite kikande i stan och imorgon besök på djurpark! 
Of we go...
Lately
 

Lately from Ida kappelin on Vimeo.

De senaste dagarna med pappa på besök. 

I lördags hämtade vi upp honom i Biarritz och på kvällen blev det match, som avslutades med vinst och en andraplacering i ligan- woohoo!! Sen kom söndagen och det lite halvkassa vädret men då tog vi en tur mot Daniel's och åt gott och drack gott och promenerade vidare mot tapasgatorna. Och så blev det måndag och skola för lilleman och mjukstart för oss sen tog vi en liten tur till en fin utsiktsplats och eftermiddagen/kvällen spenderades med balkonghäng. Och tisdagen började med en powerwalk för mig och pappa fölt av en asiatisk lunch och sen gick vi och kikade på när killarna tränade och sen tog hela ligan en sväng bort mot tapasgatorna. 

Och idag, när Richard och laget åkte mot Barcelona, tog jag och pappa en shoppingtur på stan, följt av siesta fäljt av ännu mer shopping haha. Härliga och mysiga dagar!