YAY- it's my birthdate

Idag blir denna lilla godingen 5 månader!

Galet att hon redan är så stor både månadsmässigt och längdmässigt. Hon växer på bra, så pass bra att hon snart inte får plats i vagnen längre och nu i veckan när jag badade henne i badbaljan vi har sprattlade hon till med benen flera gånger med sån kraft att hon slog huvudet i kanten...så, ny vagn kanske och bad i stora badkaret nästa gång?

Annars så känns det som hon mår bra. Hon skrattar och är glad 95 procent av vaken tid och tycker det är fantastiskt kul när Charlie spexar eller sjunger för henne. Ibland kan det gå lite vilt till men känns som hon tar det med ro, lite coolt så, blir en härdad tjej det här. Sen är det ju det här med hennes hosta. Nu de senaste två månaderna har hon fått två omgångar av hostattacker. Delsvis från Charlie men sen tror jag också att i och med att vi va inlagda när hon va liten att hon blir extra känslig för just hosta om hon skulle bli dålig. Så just nu har vi en astma-liknande medicin som hon ska inhalera tre ggr/dag och det är samma där, hon verkar inte tycka at tdet är obehagligt eller jobbigt, hon ser mest lugn och cool ut när masken åker på henne. Och skönt är ju det! Så det blir återkontroll för hennes hosta på tisdag och fem-månaders-kontroll på fredag.

Morning coffee

Så startades även denna dagen med en frisk, dock solig idag, promenad mot lillemans skola och efter det blev det ett gympass. Så målet med veckan vilket va fyra pass är avklarat och det känns jäkligt gött. Ska erkänna att det inte kändes riktigt lika gött imorse och tanken på att bara gå hem och lägga mig efter jag lämnat Charlie slog mig...flera gånger. Men så är jag där igen, "det är så härligt...efteråt" så då fick det bli ett gympass i alla fall. Och det är jag ganska glad för i skrivande stund. Det och en härlig frukost, dusch på det, kaffe på det-på balkongen och en nyinvesterad t-shirt. Bra budskap eller hur? Ska ärligt erkänna att feminism och feminist har i mitt huvud klingat lite ...ja jag vet faktiskt inte, lite jobbigt och ganska laddat kanske- i brist på andra ord. Alla har ju sin egen definition på vad orden innebär men efter att ha lyssnat på två visa tjejer i en härlig onsdagspodd är jag benägen att hålla med dem i deras tolkning. Det betyder bara samma rättigheter- samma skyldigheter. Så enkelt kan det vara ibland i det svåra, haha! 
Glad fredag på er alla därute!!
 
Visa fler inlägg