#Happichallenge

Även om onsdagen började sisådär bra med en envis lilleman och armmuskler som fick bekänna färg hela vägen bort till skolan, så tänkte jag att jag kanske kunde vända humöret, och den gråa dagen, med...
...en desto färgrikare frukost. Kaffe, kanske inte jättefärgrik i för sig haha, yoghurt med jordgubbar och solrosfrön, ananas och kiwi, himla gott och så får man ju i sig de där "fem om dagen" som är ganska så bra! 
En kompis till en kompis, vet hur det låter men detta är helt sant, sa en gång "det är inte hur du har det, det är hur du tar det" och det har liksom etsat sig fast i bakhuvudet och legat där i ca 4 år och ploppar upp då och då! Himla bra livsmotto faktiskt. Och sen är det ju så att blogg.se, portalen där jag bloggar, har startat en tävling där man under tre veckors tid ska skriva positiva och peppiga inlägg för att dels, och framför allt, skapa en bra atmosfär i bloggvärlden och på nätet och dels för att man kan vinna finfina priser. A win-win helt enkelt. Sprida positiv energi känns ju himla bra. Sen är det ju klart att man inte kan vakna upp varje dag med ett leende på läpparna och vara überglad och positiv hela dagen men jag tror att alla kan hitta åtminstonde tre bra saker under en dag, eller hur? Även en riktig pissdag måste ju innehålla guldkorn. Vet inte var jag läst det, eller hört det, men som ett litet kul experiment kan man ju när dagen börjar lida mot sitt slut kika tillbaka på dagen och skriva ner, eller spara på hårddisken inne i huvudet, vad som va bra med just denna dag. Vad som gjorde en glad eller vad man är tacksam för. Tre saker borde man kunna komma på. Jag tänker i alla fall köra detta lila experiment, vem är på?
En kommentar publicerat i Inspiration, Livsstil, Vardagen;
Taggar: España, Fashionblog, La Rioja, Logroño, Modeblogg, Spain, Spanien, Svenskar i Spanien, blogg, blogger, happichallenge
#1 - - EVELINA:

Det mottot stämmer verkligen, bra att ha med sig i bakhuvudet :) Och vad bra att du lyckades svänga dagen till det bättre efter en lite jobbigare start!