The butterfly effect

 
Idag har det varit en liten segdag här i casa Kappelin...Charlie vaknade flera gånger i natt och va dålig i magen så det blev av förklariga skäl ingen förskola för honom imorse. Så det har bliit mycket soffhäng, tv-tittande och liknande på fömiddagen tills jag kände att lite luft hade varit ganska bra för lilleman. Men en liten cykeltur gjorde honom ganska trött så vi fick dra hemåt ganska snabbt igen. Men nu på eftermiddagen och kvällen är hans allmäntillstånd som vanligt så vi får hoppas att natten blir bra..
Annars då? Jag kände att kroppen skrek lite efter frisk luft på eftermiddagen och tog det stora klivet ut i trädgården, haha. Insåg att vi har en buske (ofantligt dålig på blommor så ska inte ens gissa vad den heter) men där flockas i alla fall en massa fjärilar. Bara på en minut räknade jag det till fem stycken som sitter där och myser på vår buske i trädgården. Ganska häftigt faktiskt...och fint! Och så lyckades jag ju fånga en på bild och en annan (eller det kanske va samma, vad vet jag?) fastnade på bild med mig och Alicia...
 
#1 - - Anonym:

Biolog som jag är..... Busken kallas passande för fjärilsblomma (buddleja) och den vackra fjärilen en smirslsfjäril😉🤓 (nördvarning på det😛)

Svar: Haha, inte så konstigt att det flockas en massa fjärilar där då! Tack för infon ;-)
ida kappelin