Yesterday and today

 

 
Igår blev det ännu en tur upp mot Småland och Jät. Och igår hade jag och faster inplanerat en tur på auktion. Så det blev en tidig start från Kristianstad, upp mot Jät, bort mot auktion och väl där ropade jag in tre fina ting. En vas, en bitsocker-trälåda och en bokhylla. Och oj va skoj det va min första auktion och allt! Lite ivrig i början och  lite för avslappnad mot slutet, men det lönade sig...jag fick med mig hem en finfin bokhylla för ynka 20kr. Så nu ska det fixas och målas...

Så det blev en riktigt rolig heldag uppe i Småland med faster och farbror och idag blev det ännu en mysig och rolig dag- Charlies första dag i förskolan. 

 

Idag va det bara lite allmän information, Charlie fick kolla runt i deras lokaler och leka ned alla leksaker medan jag och en utav fröknarna gick igenom lite smått och gott. Så det blev en ganska kort dag idag, imorgon lite längre och i slutet av veckan hoppas jag att han leker på bra med de andra barnen och knappt märker att jag är där. Lilleman verkade gilla sin nya skola väldigt mycket och hoppas att han får det bra med sina nya lekkamrater!

#1 - - NORRSKEN EMMISH:

ha en fortsätt fin måndags kväll

Svar: Åh tack detsamma!
ida kappelin