@work

Ja, det har ju inte blivit nåt jobbpass idag men har inte så många andra bilder i mobilen att bjuda på. Fotar loss en hel del när jag är på jobb, inemellan kunderna givetvis...

Annars idag har jag varit ledig vilket jag firade med en sovmorgon. Antingen är det mycket nytt på jobb eller mörkret som gör att jag är så himla trött, eller en kombination av båda. Så i och med att jag va ledig och Richard inte skulle sticka iväg förrän på eftermiddagen så tig vi en lunch i arenan hela familjen. Himla mysigt. Sen när vi kom hem somnade båda barnen och jag passade på att dra ihop en pepparkakssmet. Och nu här ikväll blir det mer mys med barnen och ett öga på handbollen.

Tuesday

Idag skulle bli en ledig dag från jobb och jag hade tänkt att gå igång med lite julbak och andra julbestyr. Men så fick jag frågan om att hoppa in på jobb och det tackar jag inte nej till, speciellt inte om jag kan underlätta för andra. Så det blev jobb idag med och för varje dag som går måste jag säga att det blir roligare och roligare. Sen har jag ju också kommit på hur tankspridd jag är- som om jag inte visste det innan?! Vilket har resulterat i att jag från och med nästa jobbpass ska ha en checklista så att ingenting glöms...eller göms, haha! Förstår inte riktigt varifrån denna, sjuka, tankspriddhet kommer ifrån. Har mina aningar att det kan ligga i familjen men nja..?! 

Jaja, jag har insett mitt problem och är på väg att lösa det, haha! 

Mondays are for fresh starts

Härligt med måndag och en ny vecka och nedräkningen till jul är i full gång. Får, återigen, skriva att det är lite dött på bloggen här med jämna mellanrum men ska försöka bli lite bättre...anledningen har varit nytt jobb och ganska mycket jobb. Sen är det en vardag på det med två barn och då vill man ju komma i lite julstämning med pynt och bak och ja...

...men nya jobbet på Noa Noa här i Kristianstad är hur kul som helst. Jag gillar ju såklart att vara i denna miljö, runt en massa kläder och träffa nya människor. Eftersom vi är en outlet och får kläder från andra butiker är det skoj att kunna se och plocka ut guldkornen och kunna styla det som finns, och det vi får in, på ett bra sätt. Jag trivs såklart som fisken i vattnet med mer ansvar och mer frihet. Ansvar att kunna ta hand själv om butiken med allt vad det innebär och frihet till att styla i butiken och fixa till i skyltfönstret. Så himla kul! 

Så idag, måndag, blir det jobb hela dagen! Ska bli hur kul som helst!