Merry Christmas 2017

 
Julafton 2017 blev en himla lyckad dag! God mat, härligt sällskap och så kom ju självaste tomten på besök framåt kvällen. Men som alltid flyger ju tiden iväg men vi hade en himla mysig dag och kväll!
 

Clearblue skies

(null)

Än en gång får jag skriva att det inte hänt så värst mycket här på bloggen. Anledningen är jobb, vardag och att det väldigt väldigt snart är jul med allt vad det innebär. Men jag kanske får skärpa mig?! Får kanske bli ett nyårslöfte att blogga mer eller så lägger jag ner, jag har inte riktigt bestämt mig..?! 
Och så är det ju julafton snart- vilket är helt galet! Frågat många kunder på jobb om kläderna de köper ska vara present, men sen kommer jag på mig själv, nä, just det- julklapp!   Och det har blivit ganska mycket jobb det senaste vilket är jätteskoj! Och skoj att det tillkommer lite mer saker än själva säljandet. Jag får fixa lite i butiken, i skyltfönstren, instagramma och facebooka för att nå ut och marknadsföra oss lite mer och ja, det är hur skoj som helst! 
Så jag kanske helt enkelt får blogga om kreativiteten på jobbet, haha! 

@work

Ja, det har ju inte blivit nåt jobbpass idag men har inte så många andra bilder i mobilen att bjuda på. Fotar loss en hel del när jag är på jobb, inemellan kunderna givetvis...

Annars idag har jag varit ledig vilket jag firade med en sovmorgon. Antingen är det mycket nytt på jobb eller mörkret som gör att jag är så himla trött, eller en kombination av båda. Så i och med att jag va ledig och Richard inte skulle sticka iväg förrän på eftermiddagen så tig vi en lunch i arenan hela familjen. Himla mysigt. Sen när vi kom hem somnade båda barnen och jag passade på att dra ihop en pepparkakssmet. Och nu här ikväll blir det mer mys med barnen och ett öga på handbollen.

Visa fler inlägg