Wow for Tuesday

Idag startade vi dagen med att lämna lilleman i skolan, alla tre- Richard tågade med också och sen efter vi lämnat av Charlie gick vi på morgonpromenad. Idag tog vi i lite med och fortsatte bortanför det stora köpcentrat, där jag brukar vända, och fortsatte mot La Grajera, den stora parken. En promenad på lite över en mil vilket va riktigt härligt. På vägen tillbaka sög det verkligen till i magen och de sista kilometrarna fanns det bara tankar om frukost i huvudet. Och vilken frukost med! Den bästa maten är ju den efter man har rört på sig, oj så gott det va idag. Efter frukosten nere på vårt stammishak gick vi upp till lägenheten och jag satte på apple-tvn och körde "Yoga for beginners" på Youtube. Jag har varit nyfiken på yoga jättelänge och vill ha det som ett komplement till mina andra träning, för att få sträcka ut kroppen och sträcka ut alla mina korta muskler och inte va så himla stel och ovig. Så idag hände det. Körde lite yoga framför tvn vilket va rätt härligt!
Om jag ser trött ut är det för att jag är det. Eller hungrig? Frukosten hade inte kommit på bordet när bilden togs, kan vara en bidragande orsak.
Och kolla, vilken bra start på tisdagen! Långpromenad, frukost på det och så denna påminnelsen: "Utan förändringar skulle det inte finnas fjärilar" Fint och sant! Och lite peppigt med!
 
 
 

Smile- it's Monday

Ja, livet blir alltid lite bättre om man skrattar lite. Eller bättre och bättre vet jag inte men måndagen och den nya veckostarten kanske blir lite lättare, vad vet jag?!
Själv finns det flera anledningar till att dra på smilbanden idag. Har en mysig helg i ryggen där lördagen började med en löptur, sen blev det brunch nere på caféet med härliga vänner, efter det en siesta och sen iväg på galej med Charlie och lördagen avslutade vi på restaurang med våra vänner. Sen kom söndagen som började med sovmorgon för hela familjen, sen tog vi en tur till parken där Charlie lekte och vi tog en rask promenad längs sjön följt av en fika på vårt stammishak. Och idag började måndagen med att lämna av Charlie i skolan och jag och Alicia tog vår vanliga morgonpromenad och väl hemma nu har det blivit undanplock och städ och nu kurrar magen så härnäst blir det en efterlängtad frukost... 

Two months

Idag blir lillan två månader. Som jag har skrivit innan går tiden galet fort och dessa två månader är inget undantag. Men hon växer så det knakar, äter på bra och sover bra. Exakt hur mycket hon växt till sig får vi veta på tisdag då hon har sin två månaders kontroll. Men en pigg och glad och växande liten tjej är hon vår lilla goding! De senaste dagarna känns det som man har fått mer och mer kontakt med henne, man sitter och småsnackar och man kan få världens leende tillbaka. Vilket gör ens dag och hjärtat smälter!

 
Visa fler inlägg