Free Friday- bitter sweet

Idag har det varit en ledig fredag. Dia de la Rioja- dia festivo- kärt barn har många namn och med kärt barn menar jag såklart spanjorers kärlek till röda dagar. 

Så vad har vi hittat på? Eftersom det va taskigt väder igår hängde det lite i sig i förmiddags så då tog vi en tur till, inte bara en utan fyra, lekplatser i närheten och efter lunch och lek hemma sprack det upp och blev riktigt härligt så då spenderade vi eftermiddagen vid poolen...
 
...och så mötte vi upp italienarna nere vid poolen, badade, snackade lite, barnen lekte och ja, sen blir det som det blir med vardera två barn...låter det vara lite oskrivet. Att vara själv med två barn är väl ingen jätte-big-deal men har man en liten kille med överdrivet mycket spring i benen och som är totalt orädd, en man som är iväg på avslutade cup-spel lagom till att lilleman är fri från skolan och som dessutom kommer göra en avstickare till grannlandet vilket gör att han i princip bara kommer hem och packar om väskan och vänder...och just det ja, från och med tisdag- samma dag Richard åker till grannlandet- kommer det vara sommartider i skolan vilket innebär reducerad dag, med en och en halv timme...mmm, så att...är det någon som ser fram emot Sverige-flytt upp med handen! 
Citerar min käre man, och hans bröllopstal till mig- vilket är exakt fem år sedan just idag- att jag kan vara "bedårande och enerverande på samma gång" vilket också kan tillämpas på våra barn! 
Happy Friday och Happy Anniversary!