Ida Kappelin

D I Y
Idag har lilleman varit hemma från skolan, utslagen och trött på morgonkvisten men framåt eftermiddagen blev han bättre. Så när han sov passade jag på att pyssla.
Stjärnan gjorde jag av en korkplatta lagom till jul. Sen tänkte jag att jag skulle spraymåla den men färg och kork hade nog bara smulat sönder så då bestämde jag mig för att karva ut mitten och sätta en ljusslinga bakom och ha som en lampa. Men när jag väl satte fast ljusslingan baktill blev det inte alls som jag tänkt mig så istället köpte jag ett stort rosa A2 och klistrade fast på den och satte den över Alicias skötbord.
Och nu då idag kom jag på, eftersom en annan idé ploppa upp i huvudet, att jag kunde ju göra några småhål på stjärnan och trycka in de små lamporna på ljusslingan från baksidan. Och voilá, såhär blev det. Och ja, jag vet att den inte är symmetrisk. Hade lite bråttom i julas och freestylade stjärnan därav inga exakta mått och därav inga exakta innemått och lite skevt. Men man lär så länge man lever. Så nästa projekt kommer förmodligen bli helt perfekt! Förmodligen...haha!
#2 - Annsoh

Jätte fina bilder! :) Hoppas du har en bra dag!

Svar: Tack så mycket! Och detsamma till dig ;-)
Ida Kappelin