A really good day

I eftermiddags när Richard åkte på träning gick jag och barnen ner mot poolen och jisses vilket härligt väder...
Alicia sov en liten stund i vagnen i skuggan och jag och Charlie, som till en början va lite skeptisk till att hoppa i men som sen blev en liten fisk, kunde njuta av poolen, solen och vattnet...
...sen fick vi sällskap av italienarna en stund och senare av Charlies flickvän, yes it´s official, haha
Så, det va vår eftermiddag det! Jag hoppas verkligen att vi får fler solskensdagar, så svårslaget. Så himla mysigt att packa ner en liten matsäck, vatten och alla andra badgrejer- ta hissen ner och bara njuta. Ska verkligen passa på alla dessa härliga dagar nu som vi har kvar här så får de molniga dagarna spenderas med flyttpackande...
 
 
 
 

6 months today

 
Idag blir denna lilla goding hela sex månader! Hipp hipp hurra för lilla Alicia idag. Så imorse firade vi med lite gröt vilket ja, hon åt det men det va väldigt mycket rörelse så den mesta gröten hamnde nog på olika ställen i ansiktet...och på kroppen.
Annars så är hon en glad liten tjej, förutom när hon är trött- men vem är inte grinig då? Hon skrattar väldigt mycket och hänger med väldigt bra på våra utflykter till parker, lekland, handbollsmatcher och kompishäng.En liten tjej som kommer bli härdad eftersom hon har en storebror med ganska mycket fart i. Antingen tror jag att hon blir en kopia av Charlie- full fart framåt- eller så blir hon den där coola tjejen som är lite mer laid back när storebror retas med henne. 
Och just det, under vår gröt-frukost imorse va hon stundtals mer intresserad av att bita på mina fingrar och med mitt finger i hennes mun kunde jag känna att en liten tand är på g. Kanske inte så konstigt att hon den senaste tiden varit mer intresserad av att ha sina fingrar i munnen än nappen...kanske också kan förklara den senaste veckans, minst sagt, oregelbundna sömn på natten. Men kul i alla fall att det är en liten tand på gång!
 
Visa fler inlägg