Hurra hurra hurra!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Alicias födelsedag, hurra hurra hurra!
...och i lördags smygstartade vi firandet lite! Och det va en glad liten tjej omringad av familj och vänner...
...och såklart som sig bör på ett kalas, tårta!!
Sen blev det presentöppning på det med och lilltjejen verkade superglad för alla fina saker hon fick. Så tack alla nära och kära som kom och firade Alicias första födelsedag tillsammans med oss!
 
 

New week, new adventures

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter sägs det ju! Och idag har det väl varit lite så. Idag började jag, officiellt, på nya jobbet! Och det är...

...Noa Noa här i Kristianstad! Och oj vilken rolig dag. Lite trasslig med kassan som strejkat vilket ledde till att jag fick ringa supporten i Danmark, till kortläsare som strejkat så vi fick dra ur alla sladdar och starta om kassan vilket ledde till mer kassastrejk och ännu några telefonsamtal till grannlandet. Men men...däremellan blev det ju att packs upp nya varor, hänga på plats, styla om i butiken och ja, allt sånt som är så himla roligt! Så jag har trivts som fisken i vattnet idag och älskar att jag fått flera olika ansvarsområde utöver säljjobbet! 

Så allt som allt, en himla bra onsdag, bra start på veckan och en bra start på något som kan bli hur himla bra som helst!

Morning view

Igår morse drog Richard mot Polen och Champions League match och jag och barnen drog upp mot Smålands skogar för att hälsa på faster och ha en mysig helg tillsammans! Och igår stack vi in mot Växjö och kikade och avslutade eftermiddagen i Huseby med julmarknad där barnen fick träffa tomten och vi åt pepparkakor och kom i riktig julstämning.

...och imorse vaknade vi till denna härliga vy. Perfekt start på morgonen! 

Visa fler inlägg