Thursday

Idag startade jag och barnen morgonen med en cykeltur bort mot lillemans förskola. Richard behövde bilen idag så då tänkte vi väl att vi kunde testa på att cykla hela ligan. Charlie har pratat om det innan men jag har väl känt att dels kanske han inte orkar och om han orkar så kanske han är helt utslagen väl på förskolan. Men den lille tuffingen som han är cyklade han hela vägen själv. Jag försökte ge honom så mycket pepp som möjligt längs vägen och väl framme va han så stolt över sig själv, jag med för den delen, att han berättade det direkt för sin fröken...nästan innan vi kommit innanför dörren. 
Och i och med morgonens, ruskigt, kalla cykeltur blev det att värma upp sig här hemma med kaffe, kaffe och kaffe. Och så själv-pepps-tröjan, nu när Richard inte är hemma och allt, haha.
Och snart blir det att ta på lillan overallen igen, spänna fast henne bak på cykeln- vilket inte är populärt- och cykla iväg och hämta lilleman. Hoppas det går lika bra hem som dit. Håller alla tummar och tår för det!
 
#1 - - Lars Gustafsson:

Ja det gäller åt vara påpälsad i novemberkylan. Det går säkert bra ikväll också