Smålands skogar


Så åkte vi upp mot Smålands skogar för att spendera helgen här med stugmys, skogspromenader och en tur mot sjön och kanske lite fiske...

Lördagen började med lite fika innan jag och pappa drog in mot Växjö och shoppade lite och väl hemma sen blev det lite mys, en promenad med lilleman som slutade med en vurpa i en geggpöl och så avslutade vi kvällen med god mat och mys.

Weekend mode
bild lånad från lindex, kofta och jacka från Lindex, jeans Levi's, boots H&M, blus Veromoda
 
Såhär skulle jag vilja glia runt i helgen. I en mysig låg kofta, härliga jeans och ett par snygga boots till det..helst i lack. På helg-agendan står i alla fall en tripp till en liten liten plats i Smålands skogar där det mycket väl kan bli en promenad längs en mysig sjö, kanske lite fiske för lilleman och mycket mycket mys!
 
 
Fredagsmys
 
 
Så plockades denna gamla goding fram ur en väska i förrådet. Lite tidigare än vad jag trott men men...det har ju faktiskt blivit sjukt kallt, eller så är det jag som är frusen...i vilket fall som helst gillar jag min dunjacka som jag haffade på Zaras rea i början av året. Känner mig på gränsen till en Michelin i den men det skiter jag lite i eftersom den är så gosig, haha!
Annars då? Inte mycket. Det är fredag idag vilket betyder fredagsgottis och fredagsmys och vi börjar med att hämta upp lilleman i förskolan för att sen gotta oss med en arena-lunch och våfflor på det!