Lovely weekend

 
Så va det måndag igen och helgen som var va innehöll det mesta kan man väl säga. Nya äventyr och en massa sällskap och häng när Richard varit ute på vift i Europa! 
Fredagen började med ett bvc besök med barnen vilket följdes upp av inhandling inför fredagsmyset, sen kom det en massa fjärilar i magen inför mitt första jobb-pass på ett och ett halvt år. Men det var riktigt roligt och timmarna swishade förbi. Men sen va det mysigt att komma hem till barnen och svärmor som var här på besök och som kastades rakt in i barnvaktsrollen. 
Och så kom lördagen och ännu ett jobb-pass, denna gång på herr-avdelningen bland kostymer och skjortor och allt annat som man inte har sådär stenkoll på. Så ganska nervöst i starten men även denna dag va sjukt rolig. Jag kände att jag gjorde några riktigt bra punktinsatser och kunde trolla fram en ganska så schysst herr-outfit ändå. Och det är ju alltid kul att utmana sig själv och gå utanför komfort zonen och ja, man klarar mer än vad man tror och klarar man det inte får man låtsas att man kan och har koll, haha!
Sen kom söndagen och svärmor skulle bege sig uppåt och hemåt och vi bjöd över de andra tjejerna på match och lite plock till det. Synd att det gick som det gick i matchen men vi hade en mysig kväll tillsammans. Och efter en helg med lite anspänning, ryckiga nätter och mycket nytt kastade både jag och Charlie in våra handdukar halv nio igår kväll. Lagom. Och lagom att börja måndagen lite segt, med kaffe och frukost och bara slapp.
 
#1 - - Josefin Myte:

Åh så kul med jobbet, grattis! Försöker klura ut vilken butik. Enda jag kommer på är MQ eller Sandelins... ngn av dom? Så sjukt nyfiken 😂😂🙈

Svar: Tack så mycket ;-) vass du e, Sandelins är det, haha! Kika in när du är i Kristianstad! Kram
ida kappelin

#2 - - Josefin Myte:

Åh! Där köpte vi kostym till Anton! Gillar affären, kommer absolut att titta inom o spana efter dig. Är alltid en affär som besöks i k-stad!

Svar: Va roligt! Är ni här ofta? Hade varit skoj att ta en fika och snacka lite :-)
ida kappelin