Mornin' sun
Så härligt att vakna upp till strålande solsken. Det och kaffe är nog den bästa starten man kan få. Plus lite nya blommor, eller ja, växt, eftersom jag inte kan hantera blommor, haha. 
...som sagt, en kopp kaffe på det och lite bläddring i Sköna hem när lillan sover är guld värt...och i vår nya soffgrupp dessutom. Kan ju bara bli en härlig torsdag! 
Nu står det lite mer projekt på agendan, lite mindre denna gången, det blir att skruva ihop vår nya tv-bänk. Så nu ska byggare-Bob dra igång innan lillan vaknar igen...
 
 
 
Just do it!
Igår va en riktig "just do it" dag...och som gav himla mycket utdelning!
Dagen börjades med att lämna av lilleman i förskolan sen började jag sätta upp våra nyinköpta String-hyllor- som blev riktigt riktigt bra om jag får säga det själv, sen blev det lite pysslande med dekoration på dem med. Och eftersom Richard hade en ledig förmiddag va jag i valet och kvalet om jag skulle bege mig in mot stan och dela ut lite fler cv. Tänkte att jag kanske kunde skjuta upp det till idag, onsdag, men nej, jag fixade till mig, hoppade in i bilen och drog in mot stan. Det va här "just do it" kom in i bilden. Och vilket tur att jag drog in mot stan! Pratade med en klädesaffär som va i stort behov av personal vilket jag skitroligt!
...gladare än gladast kom jag hem, fixade med lunch, Richard hämtade Charlie och vi lekte och busa hemma fram till Charlies ögon gick i kors men så tänkte jag att om vi går ut till lekplatsen och får frisk luft får vi mer energi än att bara vara hemma. Så sagt och gjort, vi drog iväg innan lilleman hann somna i sin leverpastej-macka och gick till lekplatsen. Väl där träffa vi en härlig mamma med barn i samma åldrar som Charlie och Alicia och som bor här i området. Så det blev lite lek ute innan Charlie drog iväg mot vårt hus, vi gick alla efter och väl utanför säger han till tjejerna vi nyss träffat: "vill ni komma in och se mitt rum?" Såklart dem skulle de- i röran! Så vi fick eftermiddagsgäster sådär spontant vilket va riktigt roligt och nya vänner på köpet! Även här "just do it!" Hade jag inte dragit in mot stan eller vi gått bort mot lekplatsen hade dessa roliga saker inte hänt. Så vad vill jag säga med detta? Jo, att det man kan göra idag borde mna faktiskt inte skjuta upp till morgondagen för man vet aldrig vad som händer eller vem man träffar..alltså "just do it!"
 
 
Monday- let's do this!
Igår, efter vi hade lämnat av Caroline i Hässleholm, funderade vi på vad mer vi kunde hitta på när vi ändå va på lite roadtrip. Och eftersom det va riktigt härligt väder bestämde vi oss för tt åka mot Bäckaskogsslott och kika lite och kanske ta en fika...men med vårt flax va ju caféet stängt just denna söndag...
...men vi tog en liten promenad runt området- så fint och ännu härligare när det va kalasväder...
...sen tog vi oss över vägen och hittade en mysig sjö och en brygga som vi va tvugna att gå ut på...och fota såklart!
Så även om den senaste tiden, de senaste nätterna, varit ganska ryckiga med en liten tjej som vägrar sova och en trötthet utan dess like känns det skönt att komma iväg lite, uppleva lite nytt, få spendera en härlig dag med familjen och att solen lyser och värmer på är bara ett jätteplus. Återkommer med ett gammalt favoritcitat:
det är inte hur du har det- det är hur du tar det