Urbanchallenge

Ja, så va jag där igen. En ny dag, ett nytt projekt!
Och eftersom blogg.se, portalen här jag bloggar, har dragit igång en självpepps-tävling där man ska skriva något man gör bra så tänkte jag skriva det jag är bra på och ja, jag är faktiskt himla bra på att dra igång projekt! Så jag tänkte skryta lite med mina projekt och vilken handy-woman jag är, haha!
Plankorna och reglarna till bordet inköptes förra veckan, likaså trälim och skruvar och i måndags slog vi till på en borr. Lär ju behövas för byggare Bob här. Så i lördags satte jag ihop fem brädskivor, limma på reglar, lät de ligga och pressas och drog mot Malmö på kalas. Sen som sagt i måndags blev det inköpt en borr, skruvar skruvades i bordet och igår köpte jag vit träbets och så satte jag igång och målade imorse. Tanken i huvudet är att bordet ska se ut som danska golv, en hint av vitt men inte för mycket. Och jäklar vad jag är nöjd so far...nu ska det bara lackas med och sen är det klart! Och så ska det givetvis dekoreras på bordet och göras hemtrevligt- och ja, just det pinnstolarna i garaget ska målas de med och hitta sina platser runt bordet...
Och idag när jag va inne i stan på ett möte- låter väldigt vuxet och häftigt (vilket det också va-häftigt alltså) om ett möjligt framtida jobb, gick jag även in på Rum 28, en jättemysig inredningsaffär där jag ville köpa ALLT! Bokstavligen. Till Alicias rum, till Charlies rum, till köket, till det nya bordet, jag ni fattar. Men första prio är alltså att pynta bordet. och jag har så många idéer i huvudet. Men man kan ju inte köpa allt så får ha lite is i magen- fundera och studera och sen slå till på nåt tjusigt!
bilder från Rum 28's instagram 
@rum28kristianstad
#1 - - Madeliene:

Jättefin blogg! :)
Använder du dig utav bloglovin?

Svar: Tack så mycket ;-) ja, jag har nåt konto där men sen gammalt- vet inte riktigt hur jag ska använda det ;-) tips?
ida kappelin