On my mind- blue

 
Inte helt svårt att se vilken färg jag snöat in mig på den senaste tiden...? Eller ja, blått är ju alltid fint och haffade e snygg ljusblå stickad tröja på H&M's rea och tyckte det kändes lite vårfräscht tillsammans med ett par jeans. Om nu våren vill komma. Fick veta av en kund idag i butiken att det varit snöstorm nere i södra Skåne- roligt med kunder som hänger kvar lite extra i butiken och är snackiga och gärna delar med sig av sina facebook-klipp, haha. Så det är väl bara en tidsfråga innan stormen intar Kristianstad här med...
Annars idag blev det en lunch på stan med en härlig vän innan jobb. Alltid lika härligt och mysigt att ses, snacka om allt och smida lite planer inför framtiden...eller spåna kanske det mest blev men men, alltid så skoj ändå!

Cool Monday

Måndag- ny vecka och nya tag.
Och idag har det varit så himla kallt. När vi körde barnen mot förskolan imorse visade termometern i bilen på sju minusgrader. Ändå har det vairt klarblå himmel och sol så lite har man lurats att tro att våren kanske kan vara på ingång. Men så fort man är ute vill man snabbt in ocg gömma sig igen. Och det är väl typ det jag gjort, haha. Gömt mig inne på jobb. Idag har det blivit lite fixande inför Mellon som ju kommer till Kristianstad till helgen. Eller helg och helg. Hörde från Richard att de kommer ockupera hallen från och med onsdag. Men kul är det ju, med lite jippo i stan. Så idag har jag dekorerat skyltfönstren lite med ballonger, guldstjärnor och lite guldband. Som jag skrev när det va alla hjärtans dag- alla marknadsföringsvågor man kan åka på gör man ju. Och det är ju faktikst lite skoj. Hela stan är ju så taggad på detta och en själv lite med. Man vet ju aldrig vem som kommer in i butiken i veckan...fantastiskt roligt!  
 
0 kommentarer
publicerat i Mode, Vardagen;
Taggar: Kristianstad, Skåne, blog, blogg, blogger, fashion, influencer, mode, new blogpost, ootd

Monday

(null)
Måndag, och start på något nytt! Med helgen i ryggen känns måndagen lite härligare och lite lättare. Och att det är min lediga måndag gör det ju lite lyxigare. Så vad har hänt här då? Nja, inte jättemycket. Måndagsmys med barnen som har inneburit lek och spel och sen kom det kompisar till lilleman och de lekte för fullt här. 
Och vi körde fredag på en måndag! Borde man egentligen göra lite oftare! Till middag blev det gott kött, lite vin på det och efter barnen nattats På spåret!! Och måndagen va räddad! 

Visa fler inlägg