@ work

Idag åkte jag in tidigare mot jobb för att kunna fota lite av det nya vi fått in i butiken. Eftersom vi är outlet får vi in det som blivit över från de andra butikerna, vilket innebär att vi ligger en säsong back och att vi fick in lite vinterkläder vilket kan passa bra eftersom det har kommit en hel del snö här. I en av kartongerna låg bland annat denna snygga kofta. Så den va jag ju tvungen att testa den idag och den va riktigt härlig och värmande en dag som denna...ni hittar den genom att klicka här
..men kändes dock inte som att folk va jättesugna på att gå på stan idag i minusgrader och allt. Men några tappra själar kom in och gjorde några fynd och jag fick, än en gång, bevisat för mig hur kul det är att jobba i klädesbutik. Att människor kan bli så glada över att se något i skyltfönstret, hitta det i butik, prova det och att det sitter som en smäck, köpa plagget och lämna butiken överglad och vråla "Yes!" på vägen ut! Det är hur kul som helst ju! 
...och lördagen hemma spenderades med barn och man, med god mat, god dryck och snart blir det lite soffhäng framför Mello. Charlie va övertaggad på att sjunga och skaka loss när vi slog över på "Så ska det låta" en kväll så tror han kommer rocka loss ordentligt ikväll, haha!
 
 
0 kommentarer publicerat i Mode, Vardagen;
Taggar: Kristianstad, Modeblogg, Noa Noa, Noa Noa fashion, Noa Noa style, Skåne, blog, blogg, blogger, fashion, mode