Patterns

 
Även om det är januari kan man ju drömma sig bort lite mot den där våren som bör komma. Vi har ju vart ganska bortskämda med milda vintrar våra år utomlands men jag kan ju förstå varöfr vissa människor faller in i vinterdepp. Mörkt och kallt och blåsigt och alldeles alldeles grått. Blir som en liten duracellkanin och hoppar och studsar som fort jag ser några solstrålar och klarblå himmel. Tyvärr hänger inte den klarblåa himmlen kvar särskilt länge men men...då får man som sagt drömma sig bort lite. På jobb och på kvällarna när barnen gått och lagt sig
Nu här ikväll kolla jag igenom lite godbitar som definitivt kan pigga upp i vintermörkret. Och det stavas blommigt, blommigt och mönster. Såklart att man drar lite på mungiporna när man ser dessa!
 

En annorlunda måndag

(null)
Måndag morgon började väl inte riktigt som man tänkt sig. Charlie vaknade tidigt imorse och kräktes över hela golvet så förskolan va inte att räkna med idag. Men Alicia va ju pigg som vanligt så henne gjorde vi iordning- gjorde mig själv iordning med eftersom denna måndagen va min måndag vilket innebär att jag är själv i butiken. Så iväg med Alicia till förskolan, hem igen, hoppar på cykeln och mobilen ringer. Då va det Charlies avdelning som ringde vilket jag inte förstod eftersom vi redan anmält att han inte skulle komma. Men då ringde de och informerade att de sett ringmask hos Alicia i fredags när hon varit där men glömt att säga till oss. Hade inte stenkoll på vad det va ens men det va bara att hoppa av cykeln, hoppa in i bilen och iväg och hämta Alicia igen- tur att Richard hade en ledig förmiddag. Sen blev det att lämna lillan hemma, hoppa på cykeln och ta mig mot jobb. Men en heldag blev det ju klart inte. Chefen kom in vid ett-tiden så jag kunde åka hemåt. Och väl hemma har det blivit mys varvat med hålligång. Lillan är ju pigg så där är inga konstigheter mer än att det ska tas en tablettkur och lilleman är stundtals pigg, stundtals körig i magen. 
Så det är bara att vänta ut detta, hoppas kvällen och natten blir bra så det är friska och glada barn imorgon! Håller alla tummar och tår! 

Favorite colors

(null)
...tråkigt men sant. Just nu är det svart och vitt som gäller... med en liten touch av leo. Man får väl följa vädret lite. Har varit grått och ganska trist ett tag. Så egentligen borde man trotsa det och slänga på sig pasteller eller blommigt eller nåt...imorgon kanske? Haha.
Annars? Har det varit jobb och lite jobb. Just nu kör vi ett galet bra erbjudande i butiken med 70% på allt, vilket har lockat massa kunder vilket är riktigt skoj. Alltid roligare när det är full rulle så att säga. 
Och imorgon blir det jobb med. Då hoppas jag på en lördag med blå himmel, några plusgrader och blommig outfit, haha
Visa fler inlägg