Monday and more from Prague

En bra start på måndagen är att fylla på med lite mer bilder från vår helg i Prag. Efter vi varit uppe på toppen och kikat ut över staden i lördags gick vi till ett klosterbryggeri och åt god lunch och testade på lite olika ölsorter. Sen kikade vi vart vi skulle bege oss efter det och kollade kartan i mobilen och såg att det va något som hette John Lennon wall alldeles i närheten. Jag blev lite nyfiken på vad det va så vi traskade dit. Har googlat mig till i efterhand att på 80-talet blev Lennon symbolen för tjeckiska anti-regeringsprotestanter och man klottrade hans texter på denna mur. Så nu har ni lärt er det, haha. Lite roligt är att det hela tiden skrivs nya grejer som skrivs över som i sin tur skrivs över och ja, ni förstår.  
Sen traskade vi vidare in mot centrum, kikade lite i affärer, tog en och en annan vätskepaus snubblade på en champagne-bar som var himla mysig och sen begav vi oss tillbaka till hotellet för att svida om inför sista kvällen i Prag. 
Och nu här, måndag och starten på nya veckan är det nästan tillbaka till verkligeheten. Alicia är på förskolan, sista dagen med inskolning, och sen imorgon drar det igång som vanligt för båda barnen.