Sunshine in my pocket...

 ...ja för här är den inte i alla fall. Solen lyser, bokstavligen, med sin frånvaro. Igår smög den sig igenom vid nåt tillfälle på fem minuter men sen va den borta lika snabbt. Men så är det väl i januari...och februari...och mars. Kanske har varit lite väl bortskämda med snabb vår de åren vi bott utomlands så nu är det tillbaka till verkligheten, den svenska verkligheten. 
Och vad har hänt här då? Jo, det är fortfarande inskolning för lillan, vilket går himla bra, och det börjar bli fler och fler timmar nu vilket är toppen. Annars är det jobb som gäller om dagarna och igår efter jobb mötte härliga Rebecca upp mig för en middagsdejt. Vi hamnade på Sumo sushi- ett sushiställe inne i stan vilket tydligen ska vara det bästa. Jag är lite sisådär till sushi, jag varken hatar det eller tycker att det är wow. Tänker man att an är hungrig och ska ha hämtmat finns det flera andra grejer som ploppar upp i huvudet. Kanske för att jag tänkt att man inte blir så värst mätt på sushi. Men det kan man bli och det blev jag igår och det va faktiskt över förväntan. Himla gott att doppa de små knytena- vet inte vad de heter- i soya blandat med wasabi. Sen efter sushimiddag tog vi en kvällsfika på det så det blev en himla mysig lillördag.
Och idag blir det eftermiddagsjobb så mamma och pappa kommer upp och passar barnen, vi får lite torsdagsmys tillsammans och imorgon bär det av mot weekend-trip, bara jag och Richard. Ska bli himla mysigt!