- 1.a september -

...och #nouwseptemberchallenge är igång! Så himla kul! Älskar att haka på nya grejer och denna challenge verkade så kul...

Så under hela september månad ska man blogga om det som inspirerar en, sina mål för september och kanske hösten och ja, högt och lågt helt enkelt!

Och det är det jag kommer skriva om här i min blogg- om högt och lågt! Alltifrån enkla vardagsgrejer som en god kopp kaffe eller middag med vänner till mitt stora intresse mode!

Min stil är väldigt blandad men favoritfärgerna är väl ändå svart, vitt och blått- haha! Men jag älskar ändå att testa nya stilar...

Sen kommer ni få ta del av mitt jobb här med tänker jag. Jag jobbar som Personal Shopper på Lindex i Kristianstad och älskar att sätta ihop olika outfits till kunder utifrån deras tycke och smak. Just nu under coronan har vi tyvärr satt stopp för alla PS- bokningar vilket är supertrist men då tänker jag att jag istället kan dela med mig av vad jag tycker är snyggt och inspirerande och hur jag stylar det - här på bloggen!

Hoppas ni vill hänga med!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så kul utmaning och fin outfit! 😍
nouw.com/carroat
IdaaKappelin
IdaaKappelin,
Tack så mycket! Javisst ska det bli kul! Och kul att upptäcka nya bloggar 👌 fin blogg du har! 🌸
nouw.com/idaakappelin