- Weekend blink Monday-

Ledig helg alltså! Och hösten! Den kombon är svårslagen!
Visst håller ni med om att det är magiskt fint nu när en massa gula löv ligger på marken och träden fortfarande har så många fina gyllene löv?! Magiskt fint är en underdrift...

Helgen spenderades i Malmö! För ovanlighetens skull va jag ledig och Richard hade en inplanerad lagfest så tänkte att det passade bra att dra ner till föräldrar, syster och kusiner!

Så lördagen handlade bara om att mysa, prata, äta gott och kolla ”Så mycket bättre”. Vilket jag för övrigt rekommenderar er att kika på- så många fina låtar som kom från detta första programmet!

Sen kom söndagen som startades med en morgonpromenad med lille Zac, mamma och Alicia! Återigen en promenad bland höstlöven och tror jag sa 50 gånger på en 1 km runda att jag tycker att hösten är så himla fin- kanske att mamma blev trött på mig, haha!

Och söndagen spenderas med att spela spel, steka pannkakor, leta efter en mobil som åkt in under frysen (så lång historia att den inte får plats här, haha) ett besök på Mio, fotboll och sen begav vi oss upp mot Kristianstad igen!

Är det inte galet hur fort en helg kan gå? Fast tycker i för sig att veckorna går himla fort med och denna veckan tror jag kommer att bli himla spännande!

Gillar

Kommentarer